Главная страницаРегистрацияВход Пт
17.05.2024
09.07
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: tarasuk  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Alfa Romeo знайшла, чим порадувати прихильників 147-ої модел
Alfa Romeo знайшла, чим порадувати прихильників 147-ої модел
bryNETДата: Пт, 07.12.2007, 22.49 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Не так давно Alfa Romeo 147 відзначила своє семиріччя. Що і говорити, вік за нинішніми мірками поважний. І хоча машина до цих пір має хороший попит, італійці вирішили небагато підігріти інтерес до своєї компактної моделі. Для цього вони скооперувалися з хлопцями з Ducati Corse і створили обмежену серію на честь підрозділу знаменитої мотоциклетної компанії.

Так і з'явилася на світ Alfa 147 Ducati Corse. Презентують її зовсім скоро, 5 грудня, на моторшоу в Болонє. Найцікавіше, що тамтешня публіка побачить щось більше, ніж звичайну 147-у, злегка прикрашену модними дисками і різноманітними наклейками та шильдікамі. Ні, без подібної мішури, звичайно, не обійдеться - наприклад, диски тут розкішні: 18-дюймові, поліровані і з червоною смужкою на ободі. Та і шильдіков Ducati Corse понавішують удосталь. Але не це головне.

Головна «фішка» цієї машини в її «начинці». Під капотом стоїть 170-сильний турбодізель 1.9 JTDM, який «вистрілює» темпераментну немолоду «італійку» до 100 км/год всього за 8 секунд. Максимальна швидкість дорівнює 215 км/год. Ще однією визначною пам'яткою слід назвати диференціал підвищеного тертя Q2, який італійці стали встановлювати на свої машини не так давно. Зроблено це неспроста: творці обіцяють, що за допомогою цієї штуковини керованість Альфи здорово покращає. Власне, з поведінкою на дорозі у цих машин і так порядок, так що страшно подумати, якими можливостями володіє Ducati Corse Edition. Думається, особливо ефект буде помітний на слизькому і неоднорідному покритті.

Зрозуміло, комплектація такої машинки зовсім не буде скромною. Познайомившись ближче, власники виявлять силу-силенну приємних речей. Наприклад, в салоні вони почують благородне звучання аудіосистеми Bose, привітають двозонний клімат-контроль і довго балуватимуться кнопкою, яка міняє «характер» педалі газу. Педалі, до речі, непрості, а з алюмінієвими накладками. Зовні очей радують хромовані патрубки вихлопних труб і червоні гальмівні супорти. Та і в цілому 147-а дуже непогано виглядає.

[img]http://www.avtosvit.com/UserFiles/Image/2007/news/12_December/04/Alfa%20Romeo_0412_2.jpeg[/img]

Продаватися вся ця краса буде лише на пріоритетних для італійської марки ринках. Крім власної батьківщини, це декілька європейських країн, Японія і Австралія. Ціну виробник поки не оголошував, але для ярих фанатів Alfa Romeo, а саме їм в першу чергу адресована ця серія, питання вартості не матиме вирішального значення.


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Alfa Romeo знайшла, чим порадувати прихильників 147-ої модел
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007