Главная страницаРегистрацияВход Пн
16.06.2025
15.24
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
создать сайт
aleks_gorjunovДата: Пн, 25.11.2024, 11.21 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Расскажите, как создавался ваш сайт, с чего начинали, как продвигали? Что вообще не работало и вы б не советовали на это тратить денег?

werta12Дата: Ср, 27.11.2024, 10.23 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 7
коли я в чомусь не розуміюсь, то шукаю фахівців, за досвід краще платити відразу, аніж втрачати на власних помилках

yarik_zinchenkoДата: Ср, 27.11.2024, 11.09 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 6
Ну вот правду говорите, тоже такого мнения,  вы почитайте тут https://seo-room.com.ua/blog....te.html  7 популярных мифов о создании и рекламе сайта чтоб чуть больше понимать тему. пишут это специалисты, это блог студии, которая сайтами занимается, я стал читать его после того, как у них свой интернет-магазин заказал, они его и прдвигают для меня сейчас

larlauvsnordar56Дата: Вт, 22.04.2025, 15.24 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 127
Обираючи компанію, яка займається ШІ-інтеграцією, хотілося знайти не просто виконавців, а партнерів, які розуміють сучасні бізнес-задачі. Привабила гнучкість в роботі та готовність адаптувати рішення — саме це я побачив у Sommeri. Працюємо з ними вже давно, і кожен проєкт реалізовувався максимально чітко: терміни не зриваються, завдання тут https://sommeri.com/services/ai-solutions-development виконуються вчасно, а результат завжди якісний. Консультації у них, це реальний інструмент для розуміння, як ШІ може допомогти саме твоєму бізнесу. Цінова політика адекватна, без прихованих платежів. Із Sommeri можна не боятись за результат, бо все підкріплено гарантійними умовами. За роки співпраці я неодноразово радив цю студію знайомим, і всі залишались задоволені.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007