Главная страницаРегистрацияВход Сб
01.02.2025
18.01
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Благодійність
valetka583Дата: Пт, 27.12.2024, 03.51 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 34
Репутація: 0
Статус: Offline
Я хочу задати запитання, яке мене давно турбує. У нашій країні, в умовах постійної кризи та труднощів, чому благодійність не є настільки поширеною? Чому, коли мова заходить про допомогу іншим, більшість людей воліє залишатися осторонь? Чи не ми, українці, повинні бути тими, хто допомагає один одному, підтримує та дає надію? Адже так багато людей потребують підтримки, від малозабезпечених родин до бійців, які боронять нашу землю. Чи можливо зробити так, щоб благодійність стала частиною нашого щоденного життя?

lermontovlermikДата: Пт, 27.12.2024, 03.53 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 57
Репутація: 0
Статус: Offline
Я розумію твої питання, адже це дійсно важливі аспекти. Благодійність часто здається чимось дуже віддаленим, але насправді кожен з нас може стати частиною цього процесу. І я хочу порекомендувати тобі один надзвичайно цікавий і корисний проект — ініціативу "Щедрий вівторок" https://givingtuesday.ua/doluchitis-do-inicziativi/ . Цей день — це можливість для кожного українця долучитися до благодійності, допомогти тим, хто цього потребує, та підтримати важливі соціальні проекти. Щедрий вівторок — це глобальна акція, яка стала популярною й в Україні, адже саме в цей день люди з усіх куточків світу об'єднуються для того, щоб зробити добру справу. Ти можеш підтримати цілу низку ініціатив — від допомоги лікарням і бійцям до надання фінансів малозабезпеченим родинам. Важливо розуміти, що навіть маленька допомога може змінити чиюсь долю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007