Главная страницаРегистрацияВход Пт
15.08.2025
05.02
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Хтоо вже проходив реабілітацію після черепно-мозкової травми
tbes50203Дата: Чт, 06.03.2025, 13.03 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я маю питання до тих, хто вже проходив реабілітацію після черепно-мозкової травми в організації Fizio. Чи дійсно ця організація допомагає відновлюватися після таких серйозних травм? Я чув про них позитивні відгуки, але хочеться почути більше реальних історій людей, які вже скористалися їхніми послугами. Як організовано лікування? Чи є у когось досвід реабілітації після таких травм саме в Fizio? Буду дуже вдячний за ваші відповіді!

evanduke324Дата: Чт, 06.03.2025, 21.46 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 5
Я пройшов реабілітацію після черепно-мозкової травми в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ і можу сказати, що ця організація дійсно допомогла мені повернутись до нормального життя. Моя травма сталася внаслідок ДТП, і хоча я не втратив свідомість, на наступний день почали проявлятись серйозні наслідки, зокрема постійний головний біль, запаморочення і порушення координації рухів. Лікарі в лікарні порадили зайнятися реабілітацією, і я звернувся до Fizio, оскільки чув про їхні успіхи в реабілітації після травм. Перш за все, хочу сказати, що головною перевагою Fizio є їхній індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Коли я прийшов на першу консультацію, мене одразу обстежили, провели нейропсихологічні тести для визначення рівня пошкодження мозку та фізичних функцій. На основі цих результатів розробили план реабілітації, який включав різноманітні методи — від фізичних вправ до психотерапевтичної допомоги. Спочатку мені давали прості вправи для поліпшення моторики, потім поступово переходили до більш складних навантажень, щоб відновити координацію та концентрацію уваги.

thiefcrazy98Дата: Пт, 07.03.2025, 10.27 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 5
Дійсно, мені теж доводилось чути багато хороших відгуків про Fizio, зокрема щодо реабілітації після черепно-мозкових травм. Це важлива тема, тому що люди, які пережили такі травми, часто мають не лише фізичні проблеми, але й значні психологічні труднощі. Дуже важливо, щоб організація надавала комплексну допомогу, і, схоже, Fizio справляється з цим дуже добре. Я також знаю кількох людей, які зверталися до них після подібних травм, і всі вони відзначають високий рівень професіоналізму та чуйності з боку персоналу. Це дуже важливо, коли йдеться про відновлення після таких складних ситуацій.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007