Главная страницаРегистрацияВход Чт
14.08.2025
21.59
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Я хочу дізнатися більше про організацію "Fizio"
tbes50203Дата: Ср, 26.03.2025, 23.46 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я хочу дізнатися більше про організацію "Fizio", яка займається реабілітацією після травм спинного мозку та хребта. Я чув, що вони використовують інноваційні методи та технології, але все ще сумніваюся, чи варто звертатися до них. Моя сестра пережила травму хребта кілька років тому, і після цього вона відновлюється дуже повільно. Ми з родиною шукали різні варіанти реабілітації, і "Fizio" виглядає перспективно, але я не знаю, чи зможуть вони дійсно допомогти. Якщо хтось мав досвід співпраці з ними, поділіться, будь ласка! Наскільки ефективні їхні методи? Які технології вони використовують? Дуже цікаво почути реальні відгуки.

evanduke324Дата: Чт, 27.03.2025, 01.35 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 5
Я маю досвід роботи з організацією https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/ тому можу поділитися своїми враженнями. Ми зверталися до них кілька місяців тому після травми спинного мозку у мого брата. Для нас це було велике випробування, адже травма була досить серйозною — порушення функцій нижніх кінцівок, проблема з контролем рухів та інші ускладнення. Спочатку ми були дуже скептичні, оскільки після стаціонарного лікування в лікарнях прогресу було мало, і навіть думали, що можливо не варто очікувати багато. Але, на щастя, "Fizio" змогли показати значні результати, і ми вже за кілька тижнів помітили певні покращення. Перш за все, мені дуже сподобався їх індивідуальний підхід. Після першої консультації з лікарем ми отримали детальний план реабілітації, який враховував усі аспекти травми та фізіологічні особливості мого брата. "Fizio" використовують комплекс методів, і найбільше нас вразили їхні технологічні інновації. Наприклад, вони застосовують роботизовані системи для реабілітації, які допомагають відновлювати рухову активність навіть у пацієнтів з важкими травмами спинного мозку. Це дійсно чудо-технологія, яка дає можливість людям, які навіть не могли раніше піднятися з ліжка, почати відновлювати свої рухи.

thiefcrazy98Дата: Чт, 27.03.2025, 15.38 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 5
Вітаю! Я не маю особистого досвіду з "Fizio", але знаю кілька людей, які зверталися до цієї організації, і вони також відзначали дуже високий рівень професіоналізму. Технології, про які говорять у відгуках, дійсно вражають. Останнім часом ми все більше чуємо про використання роботизованих систем для реабілітації, і це, без сумніву, може допомогти пацієнтам з травмами спинного мозку. Як правильно зазначено вище, важливий індивідуальний підхід і комплексний підхід до лікування — це те, що має значення для відновлення. Враження від цієї організації переважно позитивні, і якщо є така можливість, це точно варто спробувати.

parabellaДата: Чт, 27.03.2025, 17.34 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 12
физиооо

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007