Главная страницаРегистрацияВход Пн
16.06.2025
19.47
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Чи дійсно ці шорти варті своєї ціни?
tbes50203Дата: Нд, 20.04.2025, 12.57 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Я нещодавно натрапила на бренд LuForu і була вражена їхніми концептуальними речами, зокрема шортами. Вони досить незвичні, мають цікаві деталі, але ціна для мене виглядає трохи високою. Як ви думаєте, чи варто витрачати гроші на таке? Яка ваша думка про бренди, які орієнтуються на концептуальний дизайн? Чи дійсно ці шорти варті своєї ціни?

evanduke324Дата: Нд, 20.04.2025, 21.12 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 5
Привіт! Знаєш, я нещодавно придбала шорти від https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ і хоча спочатку сумнівалася через їхню ціну, зараз можу сказати, що це абсолютно виправдано. Бренд дійсно робить акцент на концептуальність у своїх колекціях, і ці шорти — чудовий приклад цього. Модний одяг, який ви не побачите на кожному кроці, і це додає йому певної унікальності. Я, наприклад, шукаю щось, що може підкреслити мою індивідуальність, а не просто слідувати масовим тенденціям, тому такі бренди, як LuForu, виглядають дуже привабливо. Щодо шортів — вони не просто про дизайн, а й про якість матеріалів. Я помітила, що такі бренди дуже уважно ставляться до текстильних виробів. Наприклад, в LuForu вони використовують тканини, які виглядають стильно, але й комфортні на дотик. Шорти мають цікаві елементи — як естетичні, так і функціональні. Окрім того, я помітила, що саме шорти цього бренду дуже зручні, і можна не тільки на вихід, але й на щодень. Враховуючи їхній концептуальний стиль, вони справді універсальні. Що стосується ціни, то так, вона вища за звичайні мас-маркет бренди, але я завжди готова платити більше за унікальний дизайн і якість. У результаті я не шкодую про покупку, і мої знайомі неодноразово запитували, де я знайшла такі шорти.

thiefcrazy98Дата: Пн, 21.04.2025, 12.55 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 5
Цікава дискусія! Щодо шортів від LuForu — я згодна, що це не просто одяг, а ціла концепція. Бренди, які створюють щось унікальне та нове, завжди привертають увагу. Хоча ціна для багатьох може здатися високою, я також думаю, що вона виправдовується, якщо одяг не тільки стильний, але й комфортний. І в таких випадках можна побачити, як розвивається українська мода, коли кожен елемент продуманий, і це не просто річ для щоденного носіння, а щось більше.

katerinaopanasuk179Дата: Ср, 23.04.2025, 13.53 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 10
не варті

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007