Главная страницаРегистрацияВход Пт
08.08.2025
18.53
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Новини ШІ
theohernandezwriterДата: Ср, 04.06.2025, 09.52 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
У світі, де штучний інтелект стрімко розвивається, портал AI360 стає надійним джерелом інформації про майбутнє праці. Стаття "10 професій, які ШІ може замінити в майбутньому" https://ai360.com.ua/10-profesiy-iaki-shi-mozhe-zaminyty-v-maybutnomu/ аналізує, які сфери зазнають трансформацій. Від банківських операціоністів до кур'єрів — автоматизація охоплює різні галузі. AI360 не лише інформує, а й надихає на переосмислення кар'єрного шляху. Портал пропонує глибокий аналіз тенденцій, що допомагає читачам адаптуватися до змін. Завдяки аналітичному підходу, AI360 стає компасом у світі технологічних змін. Портал також висвітлює соціальні аспекти автоматизації, зокрема необхідність перекваліфікації та адаптації працівників до нових технологій. Це підкреслює важливість гнучкості та готовності до змін у сучасному світі.

samouraicupcakeДата: Ср, 04.06.2025, 15.57 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 5
Але я схильна вірити тому, шо ШІ стане помічником та "вдосконалювачем", аніж відбиратиме в когось заробіток. Всеодно потрібна людина зі знаннями, щоб застосовувати їх для ШІ та брати звідти ідеї, та і в принципі. Без хліба не лишимось, хіба трошки вид спеціальності поміняється)

rokkibolbiДата: Чт, Вчора, 13.09 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 79
Цей блог присвячений новинам, історії, розвитку інфраструктури та повсякденному життю села Мошногір’я. Ми розповідаємо про людей, громаду, природу та перспективи цього унікального куточка Черкащини.
Сільське господарство завжди було серцем українського села, і Мошногір’я — не виняток. Тут діють різноманітні фермерські підприємства, що забезпечують місцеву економіку та створюють робочі місця. Детальніше про діяльність місцевих господарств можна дізнатися за посиланням — https://moshnohirya.ck.ua/gospodarstva-moshnogirya/.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007