Главная страницаРегистрацияВход Пт
04.07.2025
20.29
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Я думав, LEAN — це для айтішників. А виявилось, для мене
serhiikovalskiДата: Ср, 25.06.2025, 22.58 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені завжди здавалося, що всі ці слова типу «LEAN», «agile», «belt» — це десь далеко. У нас на складі працюєш руками, щось приймаєш, щось відвантажуєш. Але якось я задумався: чому ми постійно все переробляємо, шукаємо документи по кілька разів, губимо позиції? Ну от тупо чому?

yuriy_hrynevskyДата: Ср, 25.06.2025, 22.59 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 7
Оце знайоме. Я раніше був впевнений, що це просто “така реальність” — і треба звикати. Але потім наш логіст пройшов якусь сертифікацію, повернувся й каже: «Я знаю, як зробити, щоб ми не витрачали 3 години на пересорт». І знаєш що? Зробив. Ми раптом почали встигати більше, і нервів менше.

viktorkoroviakДата: Ср, 25.06.2025, 23.01 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 5
У мене теж була історія з цим. Я не керівник, просто відповідальний за напрям у середній компанії. Випадково натрапив на LEAN-сертифікацію від КРОК, і щось клацнуло — це не «для айтішників», це про будь-яку роботу, яку можна зробити краще, з меншими втратами. Ось вона, https://bs.krok.edu.ua/sertifikacija/sertifikacija-lean-iiblcr/
Тепер реально розумію, як виявляти те, що нас гальмує, ще до того, як це стане проблемою. І не з пальця — там інструменти, таблиці, логіка. Навіть мені, гуманітарію, зайшло.

serhiikovalskiДата: Ср, 25.06.2025, 23.08 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 11
Це важливо — бо багато хто не починає нічого нового саме через «я ж не ІТ, не топ». А в реальності 80% бізнесу працює через простих людей, які щось координують, приймають, погоджують. І якщо вони знають, як не втрачати час — компанія летить.

yuriy_hrynevskyДата: Ср, 25.06.2025, 23.08 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 7
До речі, якщо будеш проходити — бери Green Belt. Для початку саме те. А там подивишся, може й до Black дійдеш. Найдивніше — це навіть не складно. Просто якось логічно і чітко. Якби в школі так пояснювали, я б не тікав з алгебри.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007