Цитата HzBoy (

)
Особисто я також віддаю перевагу великим магазинам, що пропонують новинки рідин для pod-систем. Важливо звертати увагу на їхню репутацію і на те, як вони працюють з постачальниками. Я часто звертаюсь до магазинів, де є велика кількість відгуків, тому що це дає мені впевненість у якості товару. Також шукаю магазини, де можна знайти акції чи знижки на рідини.
Я нещодавно вирішив купити жижу https://bambuk.org/liquids-salt-pod/ в магазині BAMBUK і був приємно здивований. Вони дійсно підходять до вибору продукції серйозно. Зазвичай я не довіряю новим магазинам, але тут все не так. Мені порекомендували кілька варіантів, і я вибрав рідину з натуральним смаком лісових ягід. Це був справжній фурор!
Смак чіткий, не пересолоджений, і залишає приємний післясмак, а що найголовніше — він не набридає навіть після тривалого використання. Я ще й наважився купити новинку — рідину з запахом персика і ванілі, і це було абсолютно нове для мене поєднання. Вони, до речі, мають і сольові рідини для тих, хто любить більш інтенсивний смак. Однозначно рекомендую, якщо шукаєш що-небудь нове і незвичайне.