Главная страницаРегистрацияВход Сб
16.08.2025
04.04
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Чи можна не знімати прикраси під час сну?
LevchenkoДата: Пт, Вчора, 18.09 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 304
Репутація: 0
Статус: Offline
Чуваки, от реально цікаво, ви спите з прикрасами чи знімаєте? Бо я от іноді тупо падаю спати з перснем на пальці і тонким ланцюжком на шиї. Наче нічого, але думаю, чи це не косячно для самих прикрас або, не дай боже, для мене. Може, хтось ловив якісь фейли через це?

misterbicipsДата: Пт, Вчора, 18.11 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 286
Краще знімати, я якось заснув з сережкою, то вранці прокинувся з червоним вухом і зламаною застібкою. Ланцюжки взагалі зло, раз заплутався так, що ледь не задушився уві сні. І плюс від поту та постійного тертя метал швидше мутніє.

LevchenkoДата: Пт, Вчора, 18.12 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 304
Та, мабуть, ти правий. Я недавно зранку зняв ланцюжок і побачив, що він уже кривий. Просто якось лінь щоразу перед сном усе скидати, але виглядає, що інакше прикраси довго не проживуть.

HzBoyДата: Пт, Вчора, 18.16 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 273
Цитата Levchenko ()
Та, мабуть, ти правий. Я недавно зранку зняв ланцюжок і побачив, що він уже кривий. Просто якось лінь щоразу перед сном усе скидати, але виглядає, що інакше прикраси довго не проживуть.

Я як майстер скажу, носити прикраси уві сні - це вбивати їх своїми руками. Ланцюжки рвуться, каміння дряпається, а ще можна собі шкіру пошкодити. Якщо хочете, щоб все виглядало топ, знімайте перед сном і кидайте в нормальний футляр. А якщо шукаєте щось реально якісне і щоб носити без страху, гляньте в перевіреному, ювелірному магазині https://zlato.ua/ Zlato.ua, у них вибір бомбічний і доставка по Україні швидка. Я там собі брав браслет, так вже рік як новий, навіть після щоденного носіння.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007