Главная страницаРегистрацияВход Нд
28.12.2025
04.56
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Ємність для води - де краще купити?
cocacolaДата: Чт, 23.10.2025, 17.28 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 78
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу купити ємність для води на дачу, але не можу вирішити, який об’єм брати і з якого матеріалу. Пластикова чи метал? Як перевірити, щоб не текла і не псувалась через рік-два? Ще хочу, щоб кришка була зручною для доступу, бо планую чистити раз на рік. Хочу уникнути помилок при виборі.

bolshechem_zhiznДата: Чт, 23.10.2025, 17.28 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 116
Я купував пластикову, брати краще щільний поліетилен, без швів. Метал швидко іржавіє, особливо у вологому ґрунті. Об’єм обирайте під реальні потреби, не менше, ніж на 2–3 дні використання. Кришка має щільно закриватись, щоб не потрапляли листя та сміття. Форма кругла витримує тиск ґрунту краще, ніж квадратна.

akhamsaДата: Чт, 23.10.2025, 17.30 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 157
Я дивився і бетонні варіанти, але вони важкі, складно монтувати, потрібна герметизація швів. Якщо рівень ґрунтових вод високий, треба додатково анкерувати. Пластикову простіше встановлювати і перевіряти. Я робив невеликий люк для чищення, щоб вода не застоювалась. Краще брати з невеликим запасом об’єму, щоб вистачало на випадок спекотного дня.

bitehДата: Чт, 23.10.2025, 17.31 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 109
Купуючи ємність для води https://www.vodaland.com.ua/catalog....yi-vodi я звернув увагу на товщину стінок і герметичність. Важливо, щоб пластик був щільний, без швів, форма кругла для рівномірного тиску грунту. Люк зробив зручний для чистки, дно з невеликим нахилом, щоб вода зливалась повністю. Об’єм підбирайте під потребу, щоб не було зайвих важких тонн. Я замовляв ємність для води в магазині Vodaland, там різні об’єми і щільний пластик, кришка добре закривається, легко обслуговувати. Рівень ґрунтових вод теж враховуйте і робіть підсипку піском під ємність, щоб уникнути спливання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007