| ivanrozhkov986 | Дата: Чт, 23.10.2025, 21.56 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 86
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я тільки нещодавно зацікавився домашнім виноробством. Хотілося зробити щось своє, натуральне, без магазинних домішок. Спочатку пробував ставити вино на звичайних дріжджах, але результат був непередбачуваний: то не бродило, то виходив різкий смак, то колір втрачав насиченість. Коли прочитав поради досвідчених виноробів, вирішив спробувати винні дріжджі https://pervak-shop.com.ua/ua/category/vinnye-drozhzhi/ і це був переломний момент. Брожіння пішло спокійно, рівномірно, запах приємний, без кислоти. Вино стало м’яким, легким, із виразним ароматом ягід. Тепер я роблю записи після кожної партії, фіксую температуру, щільність і пропорції, і вже бачу закономірності. З кожною новою спробою розумію: усе починається саме з дріжджів. Якщо вони правильні — вино вдається, навіть якщо решта умов неідеальні. І найголовніше — процес приносить справжнє задоволення.
|
| |
| |