| la2217596 | Дата: Ср, 12.11.2025, 11.17 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 116
Репутація: 0
Статус: Offline
| Вітаю всіх! Ось і моя черга стала – каталізатор вирішив, що його життя занадто сіре, і він хоче на спокій. Машина почала тупити, а витрата палива така, наче я беру з собою ще один позашляховик у багажнику. Шукаю «лікарів» для свого залізного коня в Києві, які зроблять йому безболісну «операцію» з видалення цього «апендикса». Дуже не хочеться потім чути від друзів: «А чого у тебе з вихлопної така хмара диму, навіть комарів відганяє?». Тож, кидайте контакти тих, хто робив вам, після чого авто їстить, а не коптить. Дякую за рятунок!
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Чт, 13.11.2025, 21.27 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 287
Репутація: 0
Статус: Offline
| Після довгих сумнівів я нарешті вирішила видалити каталізатор Київ https://clean-kat.com.ua/vydalennya-katalizatora-kyiv/ і не пожалкувала. Мій автомобіль почав давати збої і підвищив витрату пального, тож терміново потрібне було професійне втручання. У Clean-kat все зробили на відмінно: майстри швидко зняли каталізатор, підлаштували систему під нові параметри і надали офіційну гарантію. Мені сподобалося, що всі пояснення були простими та зрозумілими, без зайвої технічної складності. Після роботи двигун працює набагато тихіше, відчувається потужність, а я більше не хвилююся про несправності. Атмосфера у сервісі дружня, а ціни приємні, що робить їх послуги ще привабливішими. Тепер я впевнено рекомендую Clean-kat всім власникам авто.
|
| |
| |