Главная страницаРегистрацияВход Чт
26.02.2026
20.53
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Де в Києві не засудять і нормально приймуть
makartaranovsДата: Ср, Вчора, 13.44 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 15
Репутація: 0
Статус: Offline
Найбільше боюся ставлення персоналу. Не хочу виходити з кабінету з відчуттям сорому і вини. Хтось може порадити клініку в Києві, де справді по-людськи ставляться до пацієнток у такій ситуації?

kozeevkiril269Дата: Ср, Вчора, 20.01 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Це дуже важливий критерій і він реально впливає на весь досвід - я сама в свій час натрапила спочатку на лікаря з дуже неприємним ставленням і довелося шукати іншу клініку. На жаль, не всі медики вміють залишати власні погляди за порогом кабінету. Довго шукала де зробити аборт у Києві так щоб вийти звідти з нормальним відчуттям а не з купою зайвого стресу поверх і так непростої ситуації. Відгуки про підхід до пацієнток і загальну інформацію дивилася ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і мені сподобався тон сторінки - без осуду і маніпуляцій. У Світлані з першого дзвінка відчула нормальне людське ставлення - адміністратор говорила спокійно і по справі, лікар на прийомі теж ніякого тиску не чинив. Ніхто не питав про стосунки, причини рішення чи плани на майбутнє - лише медичні питання по суті. Саме такого ставлення і заслуговує кожна жінка в такій ситуації.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007