| ivanrozhkov986 | Дата: Пт, 27.03.2026, 20.02 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 121
Репутація: 0
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом, бо сам колись шукав реальні відгуки і розумію, наскільки це допомагає не зробити помилку при виборі постачальника. Я займаюся продажем дитячих товарів і знаю, що головні убори це окрема категорія, де якість має велике значення. Якщо матеріал слабкий або вигляд неактуальний, покупці просто проходять повз. У мене вже були невдалі закупівлі, коли доводилося довго розпродавати залишки, тому зараз підходжу до цього більш обережно. Коли цього разу шукав новий варіант, натрапив на shapki odezda і вирішив протестувати їх продукцію. Замовив невелику партію і після отримання залишився задоволений, бо товар виглядав акуратно, тканина м’яка, а фасони досить сучасні. У той момент я якраз підбирав Шапки тонка в’язка оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96655970-shapki-komplekty-tonka щоб оновити асортимент і не втратити клієнтів через слабкий товар, тому уважно перевірив усе перед тим, як виставити позиції на продаж. У результаті продажі пішли значно краще, і це підтвердило, що вибір був правильний. Також сподобалося, що не було проблем зі зв’язком, усе підтвердили швидко і без затримок, що дуже важливо, коли працюєш сам
|
| |
| |