Главная страницаРегистрацияВход Чт
02.07.2026
02.34
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Як знайти причину постійної втоми
HzBoyДата: Сб, 18.04.2026, 21.02 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 298
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Вже місяць прокидаюся і почуваюся так, ніби всю ніч працював. Сил немає зовсім, хоча аналізи крові ніби в нормі. Можливо, в організмі йде якийсь прихований процес? Підкажіть, яку глибоку діагностику варто пройти? Де в столиці найкраще обладнання для таких випадків?

misterbicipsДата: Сб, 18.04.2026, 21.08 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 304
Вітаю. Стан "вичавленого лимона" - це часто сигнал про функціональні збої, які звичайна кров ще не бачить. Тобі треба подивитися на роботу клітин глибше, ніж це роблять у звичайних поліклініках. Я проходила глибокий скринінг і дізналася, що причина була у прихованій інтоксикації. Подивіться опис цього методу на сайті:  https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/  - там професійно підходять до пошуку причин втоми. Процедура абсолютно безпечна і дає повну картину по кожному органу в реальному часі. Після обстеження лікар призначив мені корекцію раціону та спеціальні процедури для детоксу. Вже за два тижні я відчула, що життя повертається і голова стала ясною. Важливо знати, що саме "гальмує" твій метаболізм, а не пити вітаміни навмання. В центрі обладнання бачить те, що часто пропускає навіть УЗД чи МРТ.

HzBoyДата: Сб, 18.04.2026, 21.20 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 298
Велике спасибі за допомогу, я якраз і боявся пити все підряд без розуміння реальної ситуації. Дуже обнадіює, що за один візит можна знайти корінь проблеми. Буду записуватися до них найближчим часом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007