| ivanrozhkov986 | Дата: Чт, 23.04.2026, 20.28 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 121
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я не з тих хто одразу ведеться на нові технології але коли питання стосується здоров’я починаєш дивитися на речі більш уважно і раціонально саме тому вирішив розібратися глибше у темі і натрапив на Biodrook спочатку просто читав відгуки і думки інших але потім зацікавився тим як працює 3D друк кісток https://stellashop.com.ua/ru/kondytsioner-dlia-volossia/ і чесно кажучи був здивований наскільки це вже розвинений напрямок адже мова йде не про експерименти а про конкретні рішення які реально допомагають людям після травм і складних операцій для мене як для чоловіка важливо розуміти що це не просто красива історія а щось що має практичний сенс і тут Biodrook виглядає дуже переконливо бо видно що вони працюють не перший день і мають розуміння процесів особливо вразило що технологія дозволяє створювати максимально точні структури які підходять конкретній людині а не використовуються як універсальне рішення і це вже зовсім інший рівень медицини звісно кожен випадок індивідуальний але сам факт того що такі можливості існують вже багато про що говорить особисто я тепер дивлюся на це як на перспективний напрям який буде тільки розвиватися і якщо раніше сумнівався то зараз бачу в цьому реальний сенс тому якщо хтось теж цікавиться темою раджу хоча б почитати більше і зробити свої висновки бо це той випадок коли технології дійсно можуть змінити підхід до лікування
|
| |
| |