| anzelikafesecko | Дата: Нд, 19.07.2026, 04.02 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 44
Репутація: 0
Статус: Offline
| Нещодавно звернулася до стоматологічної клініки MegaDental і залишилася дуже задоволена рівнем обслуговування https://megadental.lviv.ua/ Давно відкладала лікування зубів через страх перед стоматологами, але вже після першої консультації зрозуміла, що даремно хвилювалася. Лікар уважно вислухав усі мої скарги, провів детальний огляд, зробив необхідну діагностику та пояснив кожен етап майбутнього лікування простими словами. Особливо сподобалося, що мені запропонували кілька варіантів вирішення проблеми без нав'язування найдорожчих процедур. У клініці дуже чисто, сучасне обладнання, комфортна атмосфера та привітний персонал. Під час лікування лікар постійно цікавився моїм самопочуттям, тому жодного дискомфорту я не відчувала. Роботу виконали дуже акуратно, після процедури дали детальні рекомендації щодо догляду та відповіли на всі запитання. Минуло вже кілька тижнів, і результат чудовий – зуб більше не турбує, а посмішка виглядає набагато краще. Дуже вдячна всій команді MegaDental за професіоналізм, уважність і людяне ставлення. Саме таким і має бути сучасний сервіс. Тепер рекомендую цю стоматологію всім своїм знайомим, адже тут справді піклуються про пацієнтів, а не просто виконують свою роботу.
|
| |
| |