|
Cât durează acum livrarea unei mașini din Coreea?
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Ср, 12.08.2026, 22.41 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 122
Репутація: 0
Статус: Offline
| Vreau să aflu cât durează în realitate livrarea unui automobil din Coreea după cumpărare. În diferite oferte sunt indicate termene diferite și nu este clar cât durează pregătirea, așteptarea expedierii, transportul maritim și formalitățile după sosire. Cine a trecut deja prin acest proces și poate spune cât a durat în practică?
|
| |
| |
| biteh | Дата: Ср, 12.08.2026, 22.49 | Повідомлення # 2 |
|
Повідомлення: 116
| Înainte de a cumpăra un Genesis G80 am verificat informațiile din mai multe surse. Am urmărit caracteristicile echipării, fotografiile, istoricul de service și kilometrajul. La diferiți dealeri descrierea aceluiași model putea fi destul de diferită, de aceea nu m-am bazat pe o singură ofertă. În final am găsit o mașină cu istoric clar și caracteristici potrivite.
|
| |
| |
| darkhost | Дата: Ср, 12.08.2026, 22.49 | Повідомлення # 3 |
|
Повідомлення: 11
| Am cumpărat un Hyundai Kona și înainte de comandă am acordat multă atenție caracteristicilor automobilului concret. Am verificat nu doar fotografiile, ci și anul, motorul, echiparea și istoricul de utilizare. Am comparat mai multe oferte de la vânzători diferiți și am observat că condițiile de livrare pot schimba considerabil costul final. De aceea toate datele trebuie verificate înainte de comandă.
|
| |
| |
| akhamsa | Дата: Ср, 12.08.2026, 22.50 | Повідомлення # 4 |
|
Повідомлення: 174
| Din experiența mea, livrarea unei mașini din Coreea nu se limitează doar la transportul maritim. După cumpărare urmează pregătirea automobilului, expedierea, transportul și formalitățile după sosire. Când am comandat Kia Sportage, am luat în calcul întregul interval, deoarece termenele pot varia în funcție de logistică. Voiam să aflu cum decurge livrarea din Coreea https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei iar pe site BEX AUTO am găsit informații despre etapele principale ale procesului și despre livrarea automobilelor până în Moldova.
|
| |
| |