|
Новорічний декор - де знайти цікаві прикраси?
|
|
| cocacola | Дата: Чт, 27.08.2026, 08.32 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 82
Репутація: 0
Статус: Offline
| Підкажіть, де можна переглянути хороший вибір новорічного декору для оселі? Цікавлять прикраси для ялинки, кімнат та святкового оформлення. Хотілося б знайти різні варіанти в одному місці й підібрати декор, який добре поєднуватиметься за кольорами та стилем.
|
| |
| |
| akhamsa | Дата: Чт, 27.08.2026, 08.33 | Повідомлення # 2 |
|
Повідомлення: 180
| Я цього року більше схиляюся до стриманого оформлення. Кілька кольорів, гарні кулі, гірлянда і трохи декору для кімнати, мені здається, цього цілком достатньо. Головне, щоб усе між собою нормально поєднувалося.
|
| |
| |
| biteh | Дата: Чт, 27.08.2026, 08.33 | Повідомлення # 3 |
|
Повідомлення: 120
| Я для себе вирішила не змішувати багато кольорів і зупинилася на двох основних відтінках. Додала кілька декоративних елементів для акценту, вийшло досить святково, але без відчуття хаосу. Такий підхід мені сподобався найбільше.
|
| |
| |
| bolshechem_zhizn | Дата: Чт, 27.08.2026, 08.33 | Повідомлення # 4 |
|
Повідомлення: 126
| Цього року захотілося трохи оновити новорічний декор, тому почала шукати все в одному місці. В інтернет-магазині Zelena сподобався вибір прикрас https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor.html особливо те, що можна підібрати різні елементи в близьких кольорах і стилі. Не хотілося перевантажувати кімнату декором, тому взяла кілька основних деталей і додала пару акцентів. У результаті інтер'єр став святковішим, але залишився досить стриманим.
|
| |
| |