Главная страницаРегистрацияВход Пт
04.09.2026
20.19
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Де замовити надійний акумулятор на iPhone 12 Pro Max
HzBoyДата: Чт, 27.08.2026, 14.56 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 307
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Мій 12 Pro Max почав помітно втрачати заряд, хоча телефон ще повністю влаштовує за швидкістю та камерою. Зараз ємність впала до 76 відсотків, під час зйомки відео у високій якості телефон помітно теплий і відсотки тануть просто на очах. Хочу віддати на перепаковку або повну заміну батареї. Де зараз можна знайти якісну запчастину з реальною ємністю? Поділіться перевіреними контактами або магазинами.

misterbicipsДата: Чт, 27.08.2026, 15.06 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 311
Репутація: 0
Статус: Offline
На такій моделі економити на батареї точно не варто, бо Pro Max має потужне залізо і вимагає стабільного живлення під піковими навантаженнями. Якщо поставити погану деталь, телефон почне скидати яскравість екрана і тротлити в іграх. Я брав акумулятор на kiviparts.com.ua/iphone/akumulyatori-4/akum-iphone-12-pro-max для свого телефона і залишився повністю задоволений. Запчастина якісна, всі коннектори зроблені акуратно, ємність відповідає заводській. Після заміни телефон тримає заряд майже дві доби при моєму звичайному використанні - дзвінки, телеграм, трохи навігації та ютуб. Відправили посилку в той самий день, по ціні вийшло цілком адекватно. Головне знайдіть нормального майстра, який акуратно переставить контролер або пропише новий акум.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007