Главная страницаРегистрацияВход Пт
25.09.2026
17.40
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Яку приватну поліклініку в Обухові порадите
akvaevgenijДата: Пт, 18.09.2026, 14.48 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Порадьте, будь ласка, хорошу приватну поліклініку в Обухові. Хотілося б звернутися до спеціалістів, які уважно ставляться до пацієнтів, нормально пояснюють ситуацію та не призначають зайвого. Особливо цікавить клініка, де можна отримати якісну консультацію щодо чоловічого здоров’я.

savicmarko150Дата: Пт, 18.09.2026, 14.49 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Я теж звертався до Андроцентру, тому можу поділитися власним досвідом. Особисто мені сподобався підхід лікарів і загальне ставлення до пацієнтів. Клініка невелика та затишна, зручне розташування, а спеціалісти приділяють достатньо уваги під час консультації. Для мене це було важливо, тому що хотілося не просто швидко отримати призначення, а зрозуміти, що саме відбувається і які є варіанти лікування.
У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, є індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Серед доступних методів  хірургія професора Бойка М.І., а також нехірургічне лікування: ПРП-терапія, УХТ-терапія та введення філерів. Послуги та детальну інформацію я переглядав на сайті перед зверненням. Я залишився задоволений своїм досвідом, тому можу рекомендувати Андроцентр https://androcentr.kiev.ua/ru_ob/uk тим, хто шукає приватну клініку в Обухові.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007