Главная страницаРегистрацияВход Нд
12.01.2025
21.13
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Нужны качественные услуги клининговой компании в Киеве.
alphredberezenkoДата: Вт, 07.12.2021, 16.07 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрый день уважаемые профессионалы! Подскажите плиз кто занимается клинингом на постоянной основе в Киеве? Что бы уборку у меня в квартире проводили ежедневно.

Повідомлення відредагував alphredberezenko - Вт, 07.12.2021, 16.07

malokzoevДата: Ср, 08.12.2021, 02.41 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 1
Лучше всего для этого подходят профессиональные компании, занимающиеся химчисткой, с хорошей репутацией.

alphonshardДата: Ср, 08.12.2021, 16.12 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 1
Есть у меня на примете такая https://masterhouse.com.ua клининговая компания в которую я вам рекомендую обратиться. Уборка после ремонта будет состоит из нескольких этапов: очистка от строительной пыли, мытье напольных покрытий, мытье окон и поверхностей в помещениях и другие процедуры.

valetka583Дата: Сб, 21.10.2023, 19.51 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 34
Я вже зовсім втомився від пошуку клінінгової компанії для своєї квартири. Де краще всього шукати клінінгову компанію? Можливо, ви маєте досвід у цьому питанні? Я хочу знайти надійних фахівців, які зможуть зробити квартиру блискучою.

kykanaslivaДата: Сб, 21.10.2023, 20.13 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 40
Для пошуку надійної та професійної клінінгової компанії, я рекомендую звернутися до сайту компанії, де ви знайдете великий вибір клінінгових послуг, які відповідають вашим потребам. В компанії Besporyadka https://besporyadka.net/ працюють справжні професіонали, які знають, як зробити вашу квартиру бездоганною. Вам достатньо відвідати цей сайт, ознайомитися з послугами та відгуками задоволених клієнтів, і ви будете переконані, що краще обрати клінінгову компанію Besporyadka. Ваша квартира заслуговує на найкращий догляд, і цей сайт допоможе вам знайти саме те, що ви шукаєте.

freep187Дата: Нд, 22.10.2023, 06.01 | Повідомлення # 6
Повідомлення: 25
Можете посмотреть на Кабанчике, там много специалистов

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007