Главная страницаРегистрацияВход Нд
12.01.2025
07.09
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Запчастини Tesla
linalineva7Дата: Чт, 22.06.2023, 21.15 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 50
Репутація: 0
Статус: Offline
Я власник Tesla Model S і мені знадобилося замінити кілька запчастин. Де можна надійно та швидко замовити запчастини для Tesla? Чи може хтось порекомендувати перевірений сайт чи постачальника? Мені потрібні оригінальні компоненти, які гарантовано підійдуть до мого авто.

valetka583Дата: Пт, 23.06.2023, 10.48 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 34
От везе комусь таке все замовляти, реально прикольні можливості

kykanaslivaДата: Пт, 23.06.2023, 10.50 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 40
Як власник Tesla, я розумію, наскільки важливо мати надійний джерело для запчастин. Я би порадив звернутися до сайту, який спеціалізується на постачанні запчастин tesla https://dk-parts.com.ua/ та володіє репутацією надійного постачальника. Що стосується запчастин для Tesla, важливо звернути увагу на якість і сумісність з автомобілем. На цьому сайті ви знайдете широкий асортимент оригінальних запчастин, які гарантовано підійдуть до вашого авто. Сайт пропонує різноманітні компоненти, від батарей та електродвигунів до системи керування та електроніки.

larlauvsnordar56Дата: Вт, 06.02.2024, 10.19 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 80
Спасибо за советы, а взамен поделюсь с вами источником, где выгодно купить прибор для диагностики Тесла. Если говорить аргументами, то отмечу огромный список функций, удобный интерфейс и простое управление делают его https://loki-tesla.com/ru#loki незаменимым помощником для владельцев данного автомобиля. Добавьте к этому надежность и удобную доставку от компании, и получите идеальное приобретение!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007