Главная страницаРегистрацияВход Нд
12.01.2025
13.56
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Як визначити найкращий час для вагітності
ivanlitosenkoДата: Пн, 18.09.2023, 08.00 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім! Я дуже хочу зрозуміти, як визначити найкращий момент для спроби зачаття. Можливо, хтось з вас має досвід та поради щодо використання тестів при плануванні? Буду вдячна за ваші відповіді!

shankovskiyeaДата: Пн, 18.09.2023, 09.42 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 110
Визначення найкращого часу для планування вагітності це важливий процес. Тести на вагітність та овуляцію https://etabletka.ua/catalog....lyaciyu можуть допомогти вам в цьому. Тести на вагітність виявляють "гормон вагітності" (ХГЛ) та можуть дати позитивний результат приблизно через 12-15 днів після запліднення. Вони допоможуть вам підтвердити вагітність і розпочати відповідну підготовку. Тести на овуляцію виявляють лютеїнізуючий гормон (ЛГ), який підвищується перед овуляцією. Вони допоможуть визначити час вашого максимального репродуктивного потенціалу. В аптеці eTabletka, ви знайдете різні марки тести на вагітність та овуляцію, такі як Babycheck, Evitest, HomeTest та інші. Важливо використовувати їх згідно з інструкцією, щоб отримати надійні результати.

la2217596Дата: Пн, 22.01.2024, 21.48 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 92
Привет, будущие мамочки! Я сама сейчас на шестом месяце беременности, и надо сказать, что тошнота меня просто мучила на первом триместре. Каждый раз, когда появлялся запах еды, у меня начинало кружиться в голове. Но, к счастью, мне посоветовали попробовать таблетки от тошноты https://zdravica.ua/ru/preparati-vid-nudoti-bljuvoti Я нашла их в интернет-аптеке "Здравица". Это было настоящим спасением! Теперь я могу наслаждаться едой без страха перед неприятными ощущениями. Рекомендую всем беременным этот прекрасный способ облегчить жизнь!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007