Главная страницаРегистрацияВход Пт
15.08.2025
18.33
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Витончений духовий інструмент
konor_tartarovДата: Пн, 25.09.2023, 15.35 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 2097
Репутація: 0
Статус: Offline
Сопілка - це витончений духовий інструмент, який за допомогою майстерності музиканта оживає ніжними мелодіями, переносячи вас у світ музичних емоцій та гармонії. Докладніше за посиланням: https://8nota.com.ua/shop/category/narodni-instrumenti/sopilki

whelheminahmotshegwaДата: Чт, 23.01.2025, 11.01 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 1
На духовому, напевно, без викладача не навчишся грати. Хіба що на якихось простих флейтах, де потрібно просто зрозуміти принцип, як зажимати отвори і все таке. У мене, до речі, часто буває дуже велике бажання і навіть, скоріше, натхнення навчитися грати на чомусь серйозному, але я вже звик до таких душевних поривів, які зазвичай проходять через пару днів. Тому я навіть не починаю пошуки викладача і не шукаю, де купити інструмент, бо впевнений на 99.9%, що бажання швидко зникне.

ohmicucarachaДата: Чт, 23.01.2025, 11.39 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 1
Слухай, круто, що ти хоча б це розумієш, бо в мене є знайомий, який досить добре заробляє і може собі багато чого дозволити відразу, не чекаючи, коли накопичиться та чи інша сума. Він часто витрачає гроші на всяке, що його цікавить в моменті, а потім забуває, бо це якраз було мимолітне бажання, яке швидко проходить. Можливо, мене зупиняє відсутність грошей, але зазвичай я більш відповідально підходжу до покупок. Правда, з імпульсивного було куплено калімбу з цього магазину https://music-store.od.ua/ , і чесно кажучи, мені просто дуже захотілося спробувати себе в створенні такої музики. Калімби зазвичай не дуже дорогі, але мені здається, що в цьому їх частково перевага — просто навчитися, приємний процес, доступність у плані ціни. А інструмент справді дуже мені сподобався, так що я не шкодую про покупку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007