lermontovlermik | Дата: Вт, 31.10.2023, 14.35 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 57
Репутація: 0
Статус: Offline
| Звертаю вашу увагу на чудовий сайт, який є офіційним представником бренду Рено в Харкові. На цьому сайті ви можете отримати повну інформацію про доступні моделі автомобілів Рено, а також зареєструватися на тест-драйв тут . Салон Рено у Харкові завжди готовий пропонувати своїм клієнтам широкий вибір автомобілів і вигідні умови придбання. Вони також надають професійну консультацію та допоможуть вам вибрати ідеальну модель автомобіля для вашого стилю життя та потреб. Не зволікайте і запишіться на тест-драйв вже сьогодні, щоб особисто переконатися у відмінних характеристиках та комфорті автомобілів Рено.
|
|
| |
kilivivin | Дата: Вт, 31.10.2023, 14.36 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
| На жаль, я не можу поділитися точним списком дилерських центрів у Харкові, але можу порекомендувати вам сайт https://www.atlantm-renault.kh.ua/uk/td-form , на якому ви зможете записатися на тест-драйв автомобілів Рено та отримати всю необхідну інформацію. Там ви знайдете можливість обрати бажаний автомобіль зі списку доступних моделей та вибрати зручний для вас час для тестування. Співробітники салону Renault допоможуть вам з усіма питаннями щодо фінансування, гарантій та обслуговування.
|
|
| |