Главная страницаРегистрацияВход Пн
13.01.2025
10.49
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Супровід адвоката у звільненні з лав ЗСУ
shankovskiyeaДата: Ср, 29.11.2023, 10.58 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи може хтось поділитися досвідом щодо супроводу адвоката у процесі звільнення з лав ЗСУ? Я розглядаю можливість звернутися до адвоката для отримання кваліфікованої допомоги у цьому питанні. Якщо хтось вже використовував такий супровід, поділіться, будь ласка, своїм досвідом та результатами. Дякую!

ivanlitosenkoДата: Ср, 29.11.2023, 14.13 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 115
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю! Сам в період звільнення з військової служби звертався до "Актум" і хочу поділитися власним досвідом. Рішення про звільнення було важким, адже треба було правильно скласти рапорт на звільнення та підготувати всю необхідну документацію. Адвокати з "Актум" виявилися справжніми професіоналами. Вони надали не лише юридичну консультацію, а й допомогли з аргументацією моєї підстави. Супровід у взаємодії з командуванням був бездоганним. Результат перевершив мої очікування – успішне звільнення з військової служби https://www.actum.com.ua/paid-priority-army-dismissal-ua-1 . Рекомендую "Актум" всім, хто потребує професійної підтримки у таких справах. Їхні адвокати знають, як допомогти вам отримати законне звільнення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007