polinawest52 | Дата: Чт, 18.01.2024, 15.51 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
| Думаю про придбання нового авто і замислююсь, чи краще шукати його в Європі, чи все-таки купувати на нашому ринку. Маєте досвід чи поради? Які плюси та мінуси кожного варіанту? Чи може хтось вже користувався послугами спеціалізованих компаній для покупки авто з-за кордону? Чекаю на ваші враження та поради!
|
|
| |
HzBoy | Дата: Чт, 18.01.2024, 17.17 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 236
Репутація: 0
Статус: Offline
| Щодо покупки авто з Європи, ось моє враження: я рекомендую обирати такий варіант, особливо якщо хочете отримати якісний автомобіль за доступною ціною. Справжні плюси - великий вибір, часто автомобілі є дешевшими із-за кордону, і деякі моделі можуть бути краще укомплектовані. Я купив своє авто через компанію Lube Avto, і раджу їхні послуги. Обрав Audi A4 2017 року. Машина прийшла в хорошому стані, як описували, жодних непорозумінь. Процес покупки був простим і швидким, інспекція авто включена. Мої враження - тільки позитивні. Можете ознайомитися з деталями та послугами компанії на їхньому сайті https://lubeavto.com.ua/ Рекомендую звертатись до професіоналів, які зроблять процес покупки максимально зручним!
|
|
| |