Главная страницаРегистрацияВход Нд
22.12.2024
09.29
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Чи важко навчитися?
LolliiPOPДата: Вт, 22.10.2024, 16.53 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 21
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу навчитися заробляти на крипті. Зараз поки вчу терміни, розбираюсь які варіанти заробітку існують, куди краще інвестувати, а що взагалі не варто робити як для початківця. І у мене виникло питання що таке аірдропи і чи потрібні вони для мене як для новачка?

liuma1206Дата: Вт, 22.10.2024, 17.03 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 73
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата LolliiPOP ()
Хочу навчитися заробляти на крипті. Зараз поки вчу терміни, розбираюсь які варіанти заробітку існують, куди краще інвестувати, а що взагалі не варто робити як для початківця. І у мене виникло питання що таке аірдропи і чи потрібні вони для мене як для новачка?

Будь-що можна вивчити і розібратися. Люди які пишуть дисертації, також вчилися, з народження вони нічого не знали, тому якщо вам це подобається то звісно ви навчитеся і розберетесь у всьому. Аірдропи — це процес роздачі безкоштовних токенів користувачам у межах маркетингових кампаній проектів. Часто їх проводять нові криптопроекти для залучення уваги та створення початкового пулу користувачів. Для новачка аірдропи можуть бути цікавими, оскільки це можливість отримати токени без фінансових вкладень. Однак варто бути обережним: не всі аірдропи безпечні. Є ризики натрапити на шахрайство чи отримати токени, які не мають реальної цінності.

Порада: перед участю завжди досліджуй проект, звертай увагу на те, як працює аірдроп, та не ділись приватними ключами. Вивчити більше про аірдропи можна за посиланням https://www.web3.org.ua/category/airdrops/ дуже гарний сайт, там багато інформації для тих хто тільки розпочинає свій шлях в крипті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007