Доставка продуктів і товарів з магазину
|
|
valetka583 | Дата: Вт, 12.11.2024, 23.24 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 32
Репутація: 0
Статус: Offline
| Де найкраще це робити, щоб і ціни були нормальні, і якість товарів не підводила? Я шукаю сервіс, де можна швидко оформити замовлення, а також отримати все на дому без зайвих затримок. Чи є у вас якісь перевірені варіанти для доставки продуктів? Може, хтось використовував якийсь онлайн-магазин або спеціалізовану платформу? Дуже потрібна порада, бо від того, наскільки зручний сервіс, залежить, чи буду я і надалі користуватися доставкою. Зазначте, будь ласка, на що звертати увагу при виборі і чи є якісь бонуси для нових користувачів.
|
|
| |
leraleon00 | Дата: Ср, 13.11.2024, 21.23 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 7
| Якщо шукаєш хорошу доставку продуктів, то я раджу звернути увагу на Ашан https://auchan.zakaz.ua/uk/ . Я давно користуюсь їхнім сервісом через інтернет, і це справжній порятунок! Це не тільки зручно, але й надійно. Спочатку я був здивований, наскільки швидко здійснюється доставка, і як все ретельно пакують, щоб нічого не пошкодилося. Замовляю і основні продукти, і різноманітні делікатеси, і завжди залишаюсь задоволений якістю товарів. Крім того, у Ашан дуже великий асортимент: овочі, фрукти, м'ясо, заморожені продукти — і все це доступно для доставки прямо додому. Вибір дуже широкий, ціни теж приємні, а доставка може бути навіть в той же день, що дуже зручно для зайнятих людей.
|
|
| |
YanaM | Дата: Вт, 19.11.2024, 16.28 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 16
| Ми замовляємо в старому доброму АТБ.
|
|
| |