Главная страницаРегистрацияВход Пт
17.05.2024
11.23
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: bryNET  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » З 1 серпня ДАІ починає полювання на незастрахованих
З 1 серпня ДАІ починає полювання на незастрахованих
bryNETДата: Пт, 06.04.2007, 16.56 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
З 1 серпня цього року, Державтоiнспекцiя України запровадить повний контроль наявностi в автовласникiв полiса обов'язкового страхування цивiльно-правової вiдповiдальностi.
Рiшення про це ухвалили на спiльнiй нарадi заступника мiнiстра МВС Вiктора Суслова, начальника департаменту ДАI МВС Олексiя Калинського та президента Моторного транспортного страхового бюро України Володимира Романишина.
Нагадаємо, досi полiс "автогромадянки" даїшники вимагали вiд водiїв лише пiд час проходження техогляду. На те, що водiй полiса не має, в усiх iнших випадках заплющували очi.
Як розповiв "Експресу" керiвник ЦГЗ Держдепартаменту ДАI Геннадiй Гребньов, на зустрiчi домовлено, що на вiтровому склi автомобiлiв, власники яких мають полiс, умiщуватимуть спецiальний контрольний знак -- стикер. Його вигляд ДАI готова у
найближчi днi узгодити з МТСБУ. До речi, встановлення його передбачено вiдповiдним законом, прийнятим ще у вереснi 2005 року. Тож бюро розробило вигляд такого знака вже давно, але Державтоiнспекцiя нiяк його не затверджувала. Тож лише тепер справа зрушилася.
Планується, що стикер крiпитиметься у правому верхньому кутi вiтрового скла автомобiля. А видаватимуть його страховi компанiї пiсля затвердження у Держфiнпослуг. Страховики заявляють про готовнiсть виготовити потрiбну кiлькiсть стикерiв до липня.
До речi, на зустрiчi також домовлено придбати та встановити вiдеокамери на найнебезпечнiших дiлянках автодорiг. Для цього буде використано кошти Фонду запобiжних заходiв МТСБУ.
За iнформацiєю МТСБУ, з 1 сiчня 2005 року страховi компанiї видали понад 4,737 млн. полiсiв. Середня вартiсть полiса на 1 сiчня цього року становила 181,7 грн., пiльгового полiса -- 64,08 грн.

Взято з www.avtosvit.com




Повідомлення відредагував ternopilcars - Пт, 06.04.2007, 17.21
 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » З 1 серпня ДАІ починає полювання на незастрахованих
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007