Главная страницаРегистрацияВход Пт
17.05.2024
12.47
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: bryNET  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » Aston Martin планує запустити дві нові моделі
Aston Martin планує запустити дві нові моделі
bryNETДата: Пт, 06.04.2007, 17.23 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Стало відомо плани нового керівництва Aston Martin. Нагадаємо, що кілька днів тому концерн Ford продав знаменитий англійський бренд консорціуму на чолі з Девідом Річардсом, засновником і власником компанії Prodrive.
Розсудивши, що марка Aston Martin має непогані шанси на ринку представницьких автомобілів, нові власники відновили роботи із створення чотиридверного седана Rapide . Вперше показаний публіці минулого року в Детройті, автомобіль все-таки піде в серію. Раніше передбачалося обмежити тираж седана 500 екземплярами в рік, але тепер вирішено щорічно проводити від однієї до двох тисяч Rapide. Загальний об'єм виробництва Aston Martin планується довести до 7000 автомобілів в рік.
Друга новинка вже відома завдяки фільму «Казино Рояль». Це модель DBS, яка з'явиться вже цього року. У модельному ряду Aston Martin нове купе повинно змінити Vanquish, який проводиться вже шість років.
На думку нового керівництва компанії, потенціал Aston Martin, одній з найшанобливіших автомобільних марок в світі, поки що реалізований далеко не повністю. За словами Ульріха Беза, що зберіг пост виконавчого директора, в довгострокових планах компанії розширення модельного ряду, а в найближчих - прийом на роботу 200 нових співробітників.

Взято з www.avtosvit.com


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » Aston Martin планує запустити дві нові моделі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007