Главная страницаРегистрацияВход Сб
14.06.2025
12.16
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Потрібен бетон
HzBoyДата: Чт, 29.05.2025, 14.04 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 262
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня, колеги. Зараз стоїмо перед питанням закупівлі бетону для приватного будівництва в межах Києва. Хотілося б звернутися до тих, хто вже мав справу з подібним: кого можете порадити як надійного постачальника з відповідальним підходом до якості? Цікавить досвід реальних людей — хто справді привозить бетон згідно з маркою, без «сюрпризів» і затримок. Дякую за будь-які відгуки та поради!

la2217596Дата: Сб, 31.05.2025, 21.08 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 109
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене часто запрошують на будівельні об’єкти як консультанта, тому доводиться мати справу з різними компаніями та постачальниками. База PL2T — одна з небагатьох, про яку можу відгукуватися лише позитивно. Вони тримають марку: і ціни конкурентні, і логістика злагоджена, і асортимент добротний. Особливо хочу відзначити їхній підхід до поставок бетону. Одного разу потрібно було купити бетон https://pl2t.com/uk/shop/beton-i-rastvory/  в обмежений термін, і вони все організували так, ніби й проблеми не було. Якість матеріалу не підвела, все відповідало стандартам, а клієнт залишився задоволений. Приємно працювати з тими, хто не просто продає, а реально допомагає будувати. PL2T — це база, де тебе чують і розуміють, а це дуже рідко трапляється на сучасному ринку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007