Главная страницаРегистрацияВход Пн
16.06.2025
06.43
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Який бойлер краще вибрати?
oivanova74Дата: Сб, 22.03.2025, 06.33 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, форумчани! Планую купити бойлер, але зіткнувся з питанням вибору. На ринку дуже багато варіантів – Ariston, Atlantic, Gorenje, Bosch, Electrolux, Eldom та інші. У кожного бренду свої особливості, тому хотілося б почути реальні відгуки користувачів.Основні критерії:
  • Об’єм – 50-80 літрів (на сім’ю з 3 осіб).
  • Надійність, довговічність.
  • Мінімальні тепловтрати.
  • Хороший захист від накипу та корозії.
  • Оптимальне споживання електроенергії.

Хто нещодавно купував бойлер? Яку модель вибрали та чому? Чи є сенс переплачувати за бренди чи можна знайти гідний варіант серед бюджетних моделей? Дякую за відповіді!

dimalex00Дата: Сб, 22.03.2025, 13.51 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 10
Я кілька місяців тому встановив собі Atlantic Steatite 80 і можу поділитися досвідом.

Чому саме ця модель?

Керамічний нагрівальний елемент, який не контактує з водою, тому не боїться накипу.

Об’єм 80 л, вистачає на душ для всієї сім’ї.

Економне енергоспоживання, тримає тепло довше, ніж мій старий бойлер.

Антикорозійний захист, є магнієвий анод, але міняти його треба раз на 2 роки.

До цього був дешевший китайський бойлер, який швидко покрився іржею, тому тепер вирішив не економити.

Якщо хочеш щось бюджетніше – можеш глянути Eldom або Thermex, але враховуй, що в них часто звичайний ТЕН, який швидше виходить з ладу через накип.
Долучення: 5828898.jpg (15.1 Kb)

maxmer3Дата: Сб, 22.03.2025, 19.37 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 14
Я теж нещодавно купував бойлер тут: https://vencon.ua/ua/catalog/bojlery , і довго обирав. Зупинився на Gorenje OTG 80.

Ось що мені в ньому сподобалось:

Нержавіюча внутрішня колба – довговічна і не боїться іржі. Потужність 2000 Вт, тому гріється швидко. Гарна теплоізоляція, навіть через 12 годин вода ще гаряча. Зручне механічне керування, без зайвої електроніки, яка може ламатися. Порівнював з Bosch і Ariston – теж хороші, але трохи дорожчі.

Якщо бюджет дозволяє, то можна взяти Ariston Velis, він має сучасний дизайн і швидке нагрівання.

А ти де плануєш купувати – онлайн чи в магазині? Якщо брати в інтернеті, краще читати відгуки, бо часто трапляються підробки або браковані моделі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007