Главная страницаРегистрацияВход Пн
25.11.2024
03.49
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Вибір смартфона
bolshechem_zhiznДата: Сб, 24.12.2022, 22.56 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 64
Репутація: 0
Статус: Offline
З наступної зарплати хочу взяти синові телефон, і от не знаю який краще підійде для ігор з не сильно дорогих моделей. На які гаджети порадите звернути увагу? Та де зараз є їх вибір?

bitehДата: Сб, 24.12.2022, 22.56 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 60
Якщо ви збираєтеся купувати телефон для ігор, то в першу чергу потрібно дивитися на оперативну пам'ять. Чим вона більша, тим комфортніше буде грати в ігри, не буде підвисань.

akhamsaДата: Сб, 24.12.2022, 22.57 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 82
Я взагалі не розумію навіщо купувати телефон для ігор? Якщо систематично грати в ігри на телефоні, то в такому випадку за місяць батарея вийде і ладу, і її доведеться як мінімум міняти.

cocacolaДата: Сб, 24.12.2022, 22.57 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 43
Для ігор потрібно вибирати смартфон з хорошими системними характеристиками, інакше сучасні ігри на ньому ти не пограєш.
Я собі купував для ігор смартфон Xiaomi Redmi Note 11 https://zhuk.ua/smartfoni-xiaomi/ в інтернет магазині Жук. Сам по собі телефон не дорогий, коштує всього 8499 гривень, але при цьому він має 4 ГБ оперативної пам'яті, і 128 ГБ внутрішньої пам'яті.
Граю на ньому в Лолку і в Пабг без будь-яких проблем. Так що можеш такий же телефон купити своєму синові.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007