Главная страницаРегистрацияВход Нд
23.11.2025
22.26
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VAZ  
Яка сочевиця смачніша?
bolshechem_zhiznДата: Сб, 20.09.2025, 21.11 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 116
Репутація: 0
Статус: Offline
Які види сочевиці можна знайти в METRO - червону, зелену, коричневу чи жовту і яку краще вибрати для супів, рагу або салатів? Чи варто брати фасовану продукцію власних брендів METRO, чи зупинитися на відомих виробниках, щоб отримати максимальну користь?

akhamsaДата: Нд, 21.09.2025, 21.18 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 157
Червона сочевиця швидко розварюється, підходить для супів і пюре. Зелена та коричнева тримають форму, добре йдуть для рагу та салатів. Жовта м’яка, підходить для супів і пюре. Головне, обирати свіжу, або відбірну з цілісними зернами без пошкоджень.

bitehДата: Пн, 22.09.2025, 16.34 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 109
Смачнішою вважають сочевицю, яка свіжа, суха і без пошкоджень. Залежно від страви, червона та жовта добре підходять для супів і пюре, зелена і коричнева, для салатів і гарнірів. Важливо обирати боби однакового розміру для рівномірного приготування.

cocacolaДата: Вт, 23.09.2025, 16.17 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 78
Я довго експериментував із різними сортами бобових і можу сказати, що у сочевиці головне - це не тільки смак, а й спосіб приготування. Червона швидко розварюється й підходить для супів, тоді як зелена або коричнева краще тримають форму і чудово смакують у салатах чи гарнірах. Жовта більш ніжна, з легким горіховим відтінком, тому подобається тим, хто хоче щось м’якше.
Особисто для себе я обираю сочевицю в метро https://www.metro.ua/chomu-metro/products/bakaliya/krupi/sochevytsya бо там є великий вибір і можна знайти саме той сорт, який підходить під конкретну страву. Це зручно, адже завжди можна купити і трохи для швидкого перекусу, і більшу пачку для кулінарних експериментів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007