Ти знаєш, я давно перестав брати собі до голови і взагалі звертати увагу на людей, які щось-там кажуть, самі при цьому нічого не роблячи. Моя позиція така: ХОЧЕШ - приїзжаєш, приймаєш участь і виконуєш правила і умови, що ставлять організатори. НЕ ХОЧЕШ - не приїзжаєш. Для тих, кому щось не ясно і хтось в чомусь сумнівається напишу один раз по пунктах, хоча в принципі нікому не звітував і надалі звітувати не буду: 1. Так, команди з Ланос-клубу приймають участь. І будуть приймати, бо САМЕ ДЛЯ НИХ я це і задумував. Запропонував прийняти участь нашим друзям з ТТК - вони попробували, і тепер з ТТК приїзжає більше машин ніж з Ланос-клубу. А їх президент є одним з організаторів.Якщо уважно придивитись до результатів всіх ігор, то ще ніразу команда з Ланос-клубу не зайняла 1-е місце. А загалом ти був-би здивований "заробітками" організаторів. Скільки коштує зробити ТВ-версію, або скільки коштує хвилина ефіру на ТВ не вкурсі? Або хоча-би скільки літрів бензину спалюють орги для підготовки? 2. Зараз участь у квесті вартує 100 грн. Я вважаю, що це занадто велика сума, і не кожна команда взмозі викроїти з бюджету такі гроші. В майбутньому ці внески будуть зменшуватись за рахунок підключення спонсорів. Зараз автоклуби частину внеску за свої команди платять з клубної каси. В Києві 150 грн коштує гра найнижчого рівня складності, для початківців, з нескладними завданнями. Ніяких грошових призів там немає, не треба молоти чуш.Трьом першим місцям дають кубки - і все. Гра середнього рівня коштує 250 грн, а призерам дають кубок+подарунок. Як бачиш ніяких грошових призів теж немає. Гра найвищого рівня складності коштує 750 грн. І в призи дають просто трохи дорожчі кубки, вартістю там 250-300 грн за один. Так що басні про офігенні грошові призи в автоквесті можеш розказувати десь в іншому місці. В нас грошові призи були, але зараз немає і не буде. Це не тоталізатор, а клубний рух, спільне проведення дозвілля за свої гроші. 3. З приводу правил дорожнього руху. Ті, хто приймали участь в попередніх етапах знають, що буває за порушення ПДР. За кожним порушенням не вслідкуєш, але якщо хтось попався - з лідерів вилітає зразу. А з приводу "якщо щось станеться" то ти що пропонуєш? Ти CENSORED чиюсь машину по своїй дурості, а я тобі маю компенсувати? чи як? Ти за рульом - ти за все і відповідаєш, я тобі на червоне світло їхати не кажу і під знак тоже. 4. З приводу барів-ресторанів, то я не бачу причини, з якої я маю з власної кишені завести в кабак 75 чоловік, 90% з яких не є навіть членами мого клубу.Цілком закономірно, що кожен платить за себе. 5. З приводу тих хто виграв-програв. Є якісь предьяви - предьявляєм. Нема - не CENSORED. Як організовують квести в Києві - наслухані, не треба ля-ля. А ще цікаівше, коли команди, яка перший раз в чужому місті, орінтується краще таксистів. Так що не треба про якість організації, ми тоже не з місяця впали. В кого є сумніви - заявляю раз і назавжди. В нас виграє той, хто реально виграє з врахуванням всіх штрафів і бонусів. Хто знає мене особисто думаю не сумнівається.В наступних етапах будуть досить цікаві нововведення. Нечесно виграти буде набагато складніше. |