ЗБОРИ ВСІХ АВТОКЛУБІВ ТЕРНОПОЛЯ
|
|
ATOM222 | Дата: Пт, 09.03.2007, 02.54 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
| Ітак нас в Тернополі цілих 5 клубів: Хонда-Мафія Ланос Клуб Тернопіль Стріт Карс Тернопільсбкий Тюінг Клуб Тернопіль Стріт Рейсерс слава Богу один за одним з рогачками не бігаємо... але один одного всі в обличчя та в мотор не знають... Є ПОРПОЗИЦІЯ: Зробити міжклубні збори!!! Тобто всі 5 клубів зібрати до купи, шоб себе показати, інших побачити, пива (безалкогольного звісно) попити, познайомитись... А якщо це зробити умно і толково так щей можна Тернополянам зробити промоцію про свої клуби та машини... Що обговорюємо: - дату проведення (пропоную неділю однозначно) - місце проведення (в ідеалі театральний майдан).... - шо бум робити (тобто який план дій) - додаткові прибамбаси (якто - шашлик, барчик, попередня реклама по місту, показові заїзди, змагання по звуку, любе-кольорове) Як вирішуємо: - цей пост я пишу на всіх форумах наших клубів - активно обговорюємо - рішення та оіфіційні пропозиції чекаю від керівників клубів...
Powered by GTI-центр. "No motorsport, no life"
Повідомлення відредагував ATOM222 - Пт, 09.03.2007, 02.57 |
|
| |
Bimerok | Дата: Пт, 09.03.2007, 08.28 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 79
Репутація: 4
| Не погана ідея! Я за!!!але вважаю що цей збір потрібно проводити десь в травні(щоб тепло було )
В АВТОСПОРТЕ КАК И В СЕКСЕ, ГЛАВНОЕ-НЕ ЖАЛЕТЬ ДЕНЕГ НА ХОРОШУЮ И КАЧЕСТВЕННУЮ РЕЗИНУ…
|
|
| |
Bora | Дата: Пт, 09.03.2007, 09.36 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 335
Репутація: 5
| +1
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
tarasuk | Дата: Пт, 09.03.2007, 10.42 | Повідомлення # 4 |
Президент
Група: Адміністрація
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| Quote (Bimerok) | Не погана ідея! Я за!!!але вважаю що цей збір потрібно проводити десь в травні(щоб тепло було ) | Так дійсно потрібно такі мироприємства проводити коли тепло і поближче до літа, тому що більша кількість людей могла би бути присутня......
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
|
|
| |
MaDCar08 | Дата: Пт, 09.03.2007, 11.45 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 44
| Полюбому треба провести, а то поливина народу в тернополі навіть не знає про клуби і про тюнінг, може нові люди появляться.
|
|
| |
bryNET | Дата: Пт, 09.03.2007, 15.30 | Повідомлення # 6 |
Admin
Повідомлення: 794
Репутація: 14
| Підтримую на всі 100%...пропозиції пізніше напишу
|
|
| |
2112 | Дата: Пт, 09.03.2007, 16.07 | Повідомлення # 7 |
Повідомлення: 32
Репутація: 0
| Quote (ternopilcars) | Підтримую на всі 100%...пропозиції пізніше напишу | Інтересно...і які пропозиції....
|
|
| |
nfs | Дата: Пт, 09.03.2007, 20.01 | Повідомлення # 8 |
Повідомлення: 20
Репутація: 0
| Ми раді, що ви ставитесь позитивно до загальних зборів автоклубів.... Я думаю це дійсно буде дещо інтригуючий і цікавий момент, багато хто кого знає, в одному місті живемо. Особисто від себе пропоную в програму додати розповідь президента клубу про Ваш клуб, Ваше клубне життя, досягнення і плани на майбутнє в організації клубних заходів. Влад ше забув сказати про тавроклуб напишіть, будь-ласка, Ваше бачення проведення загального збору автоклубів, пропозиції і побажання, як хотілося б це зробити Вам. Також вкажіть місце збору, яке на Вашу думку є найкращим - по можливості аргументованно. Дякую за увагу!!!
_________________ Opel Corsa NFS паркетник стеклопластмассовый, ВАЗ 21063 Бульбуляторпрямотокшипованный, ЗАЗ 968М AllRoad 1х4, бипрямоток, 0.5 сталь кувалдынебоюсь --- куда хочу туды и еду...
Повідомлення відредагував nfs - Пт, 09.03.2007, 20.02 |
|
| |
bryNET | Дата: Пт, 09.03.2007, 20.12 | Повідомлення # 9 |
Admin
| Значить висловлюю своюдумку.....поперше маленька поправка ATOM222, ...в Тернополі не 5 а 8 автоклубів (Сузукі клуб, Тавроводи і Fun Club (По музиці))....тоді нарахунок площі це трошки загон....може на циганці?...або місце так якесь підшукати....тоді треба придумати шо ми будемо робити при зустрічі, а також зібратись адміністрації клубів і вирішити місце та ас зустрічі.....ну а на завершення можна прокататись колоною по місту вернутись на місце зустрічі і звідти розїжатись хто хоче....а хто нє продовжує відриватись....чекаю ше пропозицій....я свою думку висловив....думаю детальніше треба говорити при зустрічі , бо форум то трохи не то.....ну і саме головне думаю треба шоб була класна погода і було тепло
|
|
| |
Nobel | Дата: Пт, 09.03.2007, 22.07 | Повідомлення # 10 |
Повідомлення: 34
Репутація: 2
| теж за зустріч! але, пізніше, коли потепліє... + думаю, що буде проблемно зібрати одразу всі клуби (з мого досвіду масових збирань - то чим більше народу планується, тим все важче зробити і тим менше приїжджає...) на Театральному айдані - то сумніваюся що нам таке вийде (ну хіба що, якщо це будуть разові збори, а не систиматичні...) на рахунок обєднання всіх клубів в один - ідею не підтримую...
|
|
| |
bryNET | Дата: Пт, 09.03.2007, 22.24 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Nobel, Це будуть збори один раз і об*єднувати клуби ніхто не збирається
|
|
| |
ATOM222 | Дата: Сб, 10.03.2007, 02.38 | Повідомлення # 12 |
Повідомлення: 14
| парад по місту +1 +1 +1 циганка -1 там завжди вітер інші клуби - ДАЙТЕ МЕНІ ЇХ ФОРУМИ!!!!!!!! на рахунок Прездиентів.... і фінальних балачок... Я думаю шо кожен през свого клубу на форумах почує думку членів клубу - а на зборах презів.... буде казати одинр за весь клуб (і пити пиво тоже буде за весь клюб