Главная страница | Регистрация | Вход
Пт, 26.04.2024, 12.56
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Чи хотіли б Ви навчитися автослалому???

Результати · Архів опитувань

Всього відповідей: 300
Начало » 2007 » Вересень » 19 » ДТП
ДТП
У результаті аварії померла дівчина. Обоє водіїв у важкому стані

Після зіткнення з вантажівкою легківку перекрутило чотири рази. Пасажирка померла. Обоє водіїв у важкому стані в лікарні. За попередньою інформацією, водій легківки не впорався з керуванням через високу швидкість. На місці аварії, поблизу “п’ятого кілометра”, утворився кількакілометровий затор. Від місця, куди ще можна під’їхати, до місця аварії доводиться йти хвилин десять. Дорогою зустрічаю людей, які вже вертаються назад, показуючи одне одному свої фотографії на мобільному телефоні. На ділянці дороги, куди машин не пускають міліціонери, видно зім’ятий корпус сріблястого авто. Перед ним видніються сліди від шин у вигляді кругів. На кількасот метрів розкидані куски пластику, скла і металу, частини від автомобіля. Перед зім’ятою легківкою в кюветі розвернута фура. – Аварія трапилась близько 17.30, – розповідає на місці пригоди старший інспектор ДАІ області Микола Лецкалюк. – Коли ми сюди приїхали, то натовп доводилося розганяти, бо обступили машину повністю. Ми перекрили рух, от тільки починаємо пускати машини. Біля авто і далі стоїть кілька десятків людей, фотографують її на мобільний, ходять навколо та розглядають. На обочині лежить прикритий труп дівчини. Двох водіїв забрала “швидка”. За попередньою інформацією, легківка їхала з високою швидкістю. Водій, не впоравшись із керуванням, виїхав на обочину, звідки його понесло на зустрічну. – Від обочини на зустрічну ведуть сліди чотирьох коліс, тож, напевне, легківку несло боком, – показує Микола Лецкалюк. – Після удару її ще чотири рази перекрутило на асфальті, але не перекинуло. Навіть не можу сказати точно, яка марка автомобіля. Здається, “Хонда”. Детальні обставини аварії наразі з’ясовують. Однак вже зараз правоохоронці кажуть, що причиною її є перевищення швидкості легківкою.

Просмотров: 1291 | Добавил: VAZ | Рейтинг: 2.5 |
Всего комментариев: 6
1 Тіна  
0
Гонщики Тернополя!!!!!!!!Скільки ше треба "смертей" щоб ви перестали ганяти?????Або вже як ганяти то в відведених на це місцях.А не на "проклятій" СМИКІВЕЦЬКІЙ трасі.Задумайтеся над цим.Бо на цій дорозі вже не раз траплялися такі страшні аварії.

2 VAZ  
0
З газети 20 хвилин
"vit 20/09/2007 18:09
їхав ззаді. 100% вина хонди. Устроїв гонки. Вони мене обігнали зі свистом....аж заїло.....хотів догнати їх шоб не вийо.....але стримали діти в салоні. Батьки!!!! Не купляйте дітям таких машин і вони будуть живі і здорові, а смерть дівчини -тільки на совісті водія хонди......ніхто його не підрізав....хапнув обочину і хотів вивернути.....і напевне зарізко......а далі всі бачили фото"

3 2112  
0
Володимир то обясни ситуацію...якщо ти був свідком дай якось знати?!....

П.С"І він сам собі на машину заробив"
П.С"І на чому ти такому хотів їх догнати..на літаку?!


4 bryNET  
0
Vova (2112)

Він просто скопіював коментар з 20 хвилин.....


5 2112  
0
ясно....

6 Yablon  
0
І в якому стані зараз Пацан з хонди???

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск по новостям
Друзья сайта
Vodila.net Уличные гонки в Одессе Ланос клуб Тернопіль
Статистика
Copyright MyCorp © 2006