Главная страница | Регистрация | Вход
Нд, 05.05.2024, 05.48
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Який Ваш стаж за кермом авто

Результати · Архів опитувань

Всього відповідей: 373
Начало » 2008 » Січень » 18 » Chrysler хоче використовувати китайську платформу для Dodge Demon
Chrysler хоче використовувати китайську платформу для Dodge Demon

Бідний Chrysler, на нього разом навалилося стільки проблем, що і ворогові не побажаєш. Ще і Daimler кинув, залишивши концерн поодинці горювати. Але американці не опускають руки, навпаки - вони всіма силами чіпляються за будь-який шанс вийти з кризи. Але деколи ці спроби виглядають вельми безглуздо.

Щоб не потонути в боргах, багато виробників починають шматувати модельний ряд, так що в цій справі Chrysler не першовідкривач. Але щоб такий крупний автомобільний концерн пішов на інтимні зв'язки з китайськими «вискочками». З іншого боку, хлопці з Піднебесної нині розвиваються семимильними кроками, а співпраця з китайськими марками - справа далекоглядна і в перспективі вигідна.

Ось і Chrysler вирішив скористатися послугам одного відомого виробника на ім'я Chery. Про їх союз чутки ходили давно: то концептуальний компакт-диск Hornet збиралися спорудити на платформі китайців, то готують до запуску у виробництво для американського ринку крихітний Chery A1 під брендом Dodge.


І ось новий поворот в цих стосунках. Цього разу піддослідним кроликом виступає родстер Dodge Demon, вперше показаний публіці менше року тому в Женеві. Машина, майже готова до серійного виробництва, до цих пір має статус концепту, а все тому, що Chrysler ніяк не може знайти союзника, який виділив би недорогу платформу. І ось він знайшовся - з чуток, звуть його Chery.

Шеф компанії Chrysler Том Ласорда на автосалоні Детройту заявив, що компанія дійсно тримає в думці проект Demon. Підтвердив він і те, що машина буде побудована на китайській платформі класу B. Легіні, можна тільки порадіти. Але тут як грім серед ясного неба прозвучала заява про те, що машина буде передньопривідною! Фанати марки ридають, а всі основні конкуренти дружно витирають піт з лоба. Серед них Pontiac Soltice, Saturn Sky і Mazda Mx-5. Вся трійця має привід на задні колеса. Ймовірно, хлоп'ята з General Motors і Mazda можуть спати спокійно.

Просмотров: 1131 | Добавил: bryNET | Рейтинг: 4.0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск по новостям
Друзья сайта
Vodila.net Уличные гонки в Одессе Ланос клуб Тернопіль
Статистика
Copyright MyCorp © 2006