Главная страница | Регистрация | Вход
Ср, 24.04.2024, 03.51
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Наш опрос
В яку пору року Ви любите їздити на авто

Результати · Архів опитувань

Всього відповідей: 351
Начало » 2008 » Березень » 31 » Найвища людина обзавелася персональним автомобілем
Найвища людина обзавелася персональним автомобілем

Щоб потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, багато людей роками удосконалюють свої навики, щось винаходять, розробляють плани. Напружуються, коротше. Але є такі, хто нічого для цього не робив. Навіть більше. Які багато б дали, щоб взагалі в цій книзі ніколи не світитися.

Один з рекордсменів живе на Україні, і звуть його Леонід Стаднюк. Народився недалеко від Чорнобиля, в селі. У 14 років хлопчині видалили пухлину мозку. Під час операції лікарі зачепили гіпофіз, і з того часу Леонід почав дуже швидко рости. Зараз його зріст - 2 метри 53 сантиметри. Вище Стаднюка на планеті Земля немає нікого.

У салоні Леонід Стаднюк помістився, але навряд чи йому там комфортно. Втім, краще вже так, ніж ходити пішки.


 

Отже рекорд безперечний. Але сам Леонід не дуже-то йому і радий - від такого зросту одні проблеми. І в побуті незручності, і на роботі. Вивчився на ветеринара, але працювати не зміг - тварини його лякалися. Широку популярність велетень здобув після того, як про нього розповів лондонський ендокринолог Майкл Бессер (Michael Besser), що знімав на Україні фільм для телеканалу Discovery. Добрі люди, дізнавшись про бідолагу Леоніда, почали допомагати. Прислали взуття 61 розміру, великий велосипед, тренажер для ніг, провели водопровід. Особистий кравець президента Ющенка зшив 37-річному дяді Стьопі два костюми.

Участь розділу держави в житті співвітчизника має продовження. Не так давно Леонід написав президентові лист, в якому поскаржився, що у всій Україні людині з його зростом не знайти відповідного транспортного засобу. Ющенко наказав умільцям ЗАЗу вирішити проблему. Запорізькі майстри недовго думали. Узяли найзвичайнісінький мінівенчик Chevrolet Tacuma (у Росії він відомий як Rezzo) і, як змогли, адаптували його для велетня.



Одна мрія Стаднюка збулася. Але інше його бажання президент Ющенко навряд чи здатний виконати. Вже довгі роки Леонід шукає свою другу половину. Поки що безуспішно.

У чому саме полягала адаптація, українські інженери не повідомили. Днями в Києві відбулася церемонія передачі машини і ключів від неї Леоніду Стаднюку. Віктор Ющенко особисто привітав новоспеченого власника. Щасливий володар запорізького мінівена відмітив, що прав у нього поки що немає, а значить, комусь доведеться його возити. Але Леонід пообіцяв незабаром вирішити і цю проблему. Ось тільки не дуже зрозуміло, на якій машині він вчитиметься.
Просмотров: 1661 | Добавил: bryNET | Рейтинг: 0.0 |
Всего комментариев: 1
1 Jailyn  
0
It's great to find an expert who can elxpain things so well

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск по новостям
Друзья сайта
Vodila.net Уличные гонки в Одессе Ланос клуб Тернопіль
Статистика
Copyright MyCorp © 2006