Порадьте з вибором авто
|
|
Galian | Дата: Чт, 12.04.2007, 10.33 | Повідомлення # 21 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
| і мене задавить ...
|
|
| |
Bora | Дата: Чт, 12.04.2007, 10.43 | Повідомлення # 22 |
Повідомлення: 335
Репутація: 5
| Quote (Galian) | Але умова НОВА, тому що береться кредит... | чесно кажучи незнаю......... Все шо збиралося в нас відпадає відразу..... вона буде сипатися одразу після покупки.... хіба шо її зразу на СТО шоб всьо перевірили і подокручували те шо опинилося на машинках наших доблесних працівників автозазу і неперевершених менеджерів автосалонів..... Чесно кажучи я не можу ось так спонтанно визначити шоб я взяв... Хоча чесно кажучи Сенси, Авео, Логани відпадають одразу.... Лишається: Лачетті - нічого не можу сказати за неї взагалі не мав з нею справи і не чув ніяких відкликів про неї Ланос - якби польський можливо вибрав би його, але з другої сторони він мені не подобається зовнішньо..... Фабія - незнаю можливо.... шкода тоже непогану якість має.... але вона як на мене дуже замаленька...... Якби октавія кожтувала не 20 а 16 то взяв би її...... але з другої сторони якшо це б була сама проста комплектація - ну всмислі всьо ручне ітд. то довго би вагався.... Хоча як не крути не верти всіх їх тре походити пощупати, зібрати відклики про авто і тоді вирішувати шо брати
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
Galian | Дата: Чт, 12.04.2007, 11.07 | Повідомлення # 23 |
| я також думаю що фабія замала. Нелегка то справа купити нормальне авто за нормальну ціну в наш час. Візьму або Ланос або Лацетті, будь що буде. Сподіваюся шкодувати не буду. Дуже дякую всім за поради. Що б я без Вас робив???
|
|
| |
Bora | Дата: Чт, 12.04.2007, 11.20 | Повідомлення # 24 |
| Quote (Galian) | Візьму або Ланос або Лацетті | Якщо будеш дивитися машину уважно, думаю шкодувати не будеш. Ще одна порада - візьми з собою толкового майстра, який в тих машинах розбирається, і перед тим як її купляти - хай тебе разом з майстром на ній хоть зо 10 км покатають... бажано по дорогам з різним покриттям і профілем, ну тіпу брущатка, асвальт ітд. виїхати нею під якусь горку.....Добавлено (12.04.2007, 11.20) ---------------------------------------------
Quote (Galian) | Дуже дякую всім за поради. | нема защо, завжди радий допомогти.
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
bryNET | Дата: Чт, 12.04.2007, 14.44 | Повідомлення # 25 |
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
| якщо вибирати вже між Лачетті і Ланосом то напевне взяв би Лачетті .... шось мені здається шо він все таки кращий .... але хз Quote (Galian) | Дуже дякую всім за поради. | Нема за що ... звертайся ще
|
|
| |
leonkiller | Дата: Чт, 12.04.2007, 21.49 | Повідомлення # 26 |
Група: Свої
Повідомлення: 42
Репутація: 3
| Якшо вибір стоїть між Ланосом і Лачетті то однозначно Лаччеті яке напорядок краще за Ланос А як на рахунок Фіата Альбеа Прайс і комплектація тут
LANOS СLUB TERNOPIL www.lanos.te.ua
|
|
| |
moZok | Дата: Чт, 12.04.2007, 22.30 | Повідомлення # 27 |
Група: Злосний модератор
Повідомлення: 96
Репутація: 7
| народ, що би ви порадили до 4500$ з файною динамікою, до 9л по місту...... П.С. то так, на майбутнє, а так би взяв СІЄРКУ
Жінку - так, Собаку - можливо, Машину - НІКОЛИ!
|
|
| |
Galian | Дата: Пт, 13.04.2007, 09.15 | Повідомлення # 28 |
| Quote (leonkiller) | А як на рахунок Фіата Альбеа | Гарна машинка, тільки думаю Лацетті перед нею має переваги. 1. Ціна та ж сама що й в лацетті (трохи дорого мені здається) 2. Вартість обслуговування і запчастин напевно набагато вища. 3. Зовнішній вигляд, та тут навіть нема що порівнювати,думаю Ви зі мною погодитися. Отож поки що вибір впав на Лацетті - кращий варіант, або Ланос - гірший. P.S. Вибір кращого або гіршого варіантів залежить від суми грошей наявної у мене на час покупки авто
|
|
| |
Bora | Дата: Пт, 13.04.2007, 09.27 | Повідомлення # 29 |
| Quote (moZok) | народ, що би ви порадили до 4500$ з файною динамікою, до 9л по місту...... П.С. то так, на майбутнє, а так би взяв СІЄРКУ | А Сієрка якраз сюда і вписується..... Якщо скорп в 10 вкладається думаю сієрка в 9 вложиться (всетаки десь на 200-300 кг легша від скорпа) і коштує сієрка від 4
|
|
| |
funof325 | Дата: Сб, 16.06.2007, 10.48 | Повідомлення # 30 |
Група: Свої
Повідомлення: 181
Репутація: 4
| робиться це дуже просто, тепер купа форумів присвячених окремим авто, заходиш на форум і читаєш, там тобі (не конкретно тобі, а просто між собою) хлопці, які проїздили трохи часу на своїх машинах розкажуть все як про "дитячі" так і "дорослі" болячки своїх авто. а висновок зробиш сам. а від мене особиста порада, машини по експлуатаційним характеристикам в одному сегменті ринку будуть ідентичні (один сегмент це ВАЗ Калина, DEAWOO Lanos, Chery Amulet (сьогодні я вже згадував про нього), ВАЗ 21110). Визначся з ціною, яку ти згоден заплатити за авто і на таку суму вибирай його і не парся, вони і так всі ламаються.
Сім - не вісім!
|
|
| |
Vad | Дата: Пт, 09.11.2007, 12.25 | Повідомлення # 31 |
Повідомлення: 5
Репутація: 2
| рекомендую Кіа Ріо,якшо ти хоч шось недороге і надійне.
|
|
| |