Главная страницаРегистрацияВход Чт
25.04.2024
06.58
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: tarasuk  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Lamborghini Murcielago Lp640 від Hamann
Lamborghini Murcielago Lp640 від Hamann
bryNETДата: Пт, 27.07.2007, 17.26 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Не то щоб для Lamborghini Murcielago Lp640 потрібно ще більше агресії, просто божевільні хлопці з німецького тюнінг-ательє Hamann вважають, що немає межі досконалості. От чому вони виготовили новий обвіс для і так бездоганного італійського суперкара.


У самому ательє автомобіль, одягнений в новий бодікіт, порівнюють із знаменитим американським винищувачем-невидимкою «Стелс». Обвіс включає новий передній бампер з інтегрованим дво-складовим спойлером і заднє антикрило зі скловолокна. Як опція в Hamann пропонують встановити антикрило із сплаву карбону і кевлара. В обвіс входять такі аеродинамічні компоненти, як пороги і дво-складовий задній дифузор з додатковими «рукавами» для бічних повітряних потоків і висувними повітре-борниками. Завершують зовнішність 20-дюймові легкосплавні диски.


Фахівці Hamann не обмежилися тільки зовнішнім апгрейдом. Тюнінг також торкнувся і вихлопної системи машини. На Lp640 встановили сталеві подвоєні патрубки глушників і каталітичний нейтралізатор із зниженим опором.


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Lamborghini Murcielago Lp640 від Hamann
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007