Главная страницаРегистрацияВход Сб
20.04.2024
14.02
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: tarasuk  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Audi готує відразу декілька гучних прем'єр
Audi готує відразу декілька гучних прем'єр
bryNETДата: Пн, 03.12.2007, 20.54 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline

Компанія Audi грунтовно підготувалася до січневого автосалону в Детройті. За неофіційною інформацією, німці збираються показати в Америці відразу декілька світових прем'єр, таких, наприклад, як «концепт» на базі суперкара R8.

Що нам відомо? На жаль, поки інформації про підготовлювані деб`юти замало. Багато автомобільних експертів підозрюють, що під личиною вищезгаданого концепт-кара ховається «гаряча» RS-версія Audi R8. Інші ж вважають, що це буде довгождана відкрита версія суперкара з Інгольштадту...

Хто б не був правий, це не дає нам зовсім нічого. Чому? Ну, допустимий, німці збираються привезти до Детройта «заряджений» R8-rs. А який у нього буде двигун? Спочатку ходили чутки, що Audi має намір встановити на машину 580-сильну десятициліндрову силову установку з двома турбінами від «екстремального» універсала Rs6 Avant, показаного в цьому вересні на автосалоні у Франкфурті. Але у зв'язку з останніми новинами про те, що декілька R8-rs з V10 твін-турбо згоріли на випробуваннях, насилу віриться, що суперкар запозичить силовий агрегат у Rs6 Avant.

Як варіант - 500-сильний атмосферний V10.

Якщо ж мають рацію ті, хто говорить, що концепт-каром стане Audi R8 Spyder, все одно залишається багато питань. Неясно, наприклад, яким буде складаний верх машини. Більшість експертів схильна вважати, що дах буде - як у кузова тарга. У цьому є дещиця сенсу: такий верх займає менше місця, він встановлюється і демонтується уручну, а отже, можна відмовитися від складних і важких механізмів підняття-опускання даху. Проте знаходяться і ті, хто стверджує, що доладний дах буде м'яким і з сервоприводом...

І, нарешті, згідно достовірним джерелам в самій компанії, німці готують прем'єру «гарячою» версії Audi TT. Машина отримає 2,3-літровий турбомотор потужністю 308 кінських сил. Є відомості, що її прикрашатиме шильдік TT-R, а не TT-RS.

Переклад: AVTOSVIT[c][/c]


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Обговорення різних авто » Audi готує відразу декілька гучних прем'єр
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007