Главная страницаРегистрацияВход Пн
20.01.2025
16.00
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Хочу накрутити підписників на ютуб
rtghДата: Пн, 23.12.2024, 08.52 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім! Хто вже користувався послугами накрутки підписників на Ютуб? Мене цікавить, як це впливає на охоплення відео та загальну роботу алгоритмів. Чи варто ризикувати?

a_sovДата: Пн, 23.12.2024, 08.53 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 83
Колись замовляв підписників для Ютуб-каналу. На жаль, це жодним чином не вплинуло на охоплення відео. Алгоритми, здається, орієнтуються на активність, а не на кількість підписників, тому ефекту я не побачив.

HzBoyДата: Пн, 23.12.2024, 08.53 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 236
Мій знайомий пробував накрутити підписників, але потім скаржився, що алгоритми почали менше показувати його відео у рекомендаціях. Схоже, Ютуб виявляє такі дії, тому я б радив добре подумати, чи варто це робити.

kirilzhilenko80Дата: Пн, 23.12.2024, 08.54 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 83
Цитата HzBoy ()
Мій знайомий пробував накрутити підписників, але потім скаржився, що алгоритми почали менше показувати його відео у рекомендаціях. Схоже, Ютуб виявляє такі дії, тому я б радив добре подумати, чи варто це робити.

Я створив канал, щоб ділитися своїм досвідом у спорті: тренування, харчування, мотивація. Але, чесно, починати було дуже складно. Мало хто дивився мої відео, бо конкуренція у цій темі величезна. Звернувся до SMMBoost за порадою знайомого блогера. Замовив підписників ютуб https://smmboost.com.ua/youtube/ і це стало поштовхом для мого розвитку.
Коли на каналі з’явилося більше тисячі фоловерів, інші люди стали підписуватись частіше – це психологічний момент, бо канал із малою кількістю підписників виглядає несерйозно. Ще один плюс – нові підписники почали активно лайкати та коментувати, що вплинуло на алгоритми YouTube, і мої відео почали з'являтись у стрічках інших користувачів. Тепер у мене вже 10 тисяч підписників, і це лише початок.

angeninaegorovaДата: Ср, 25.12.2024, 22.19 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 5
супер

ЛинаДата: Нд, 05.01.2025, 13.13 | Повідомлення # 6
Повідомлення: 5
А хіба який тут ризик?