Главная страницаРегистрацияВход Пн
16.06.2025
20.52
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Що таке vds?
bitehДата: Ср, 16.04.2025, 10.50 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Давно хотів розібратись, що таке VDS, бо в роботі все частіше стикаюсь із цим терміном. Начебто розумію, що це якийсь сервер, але не зовсім ясно, чим він відрізняється від звичайного хостингу чи VPS. Це щось пов’язане з віртуалізацією, але як саме воно працює, для чого його використовують, скільки це коштує та чи реально воно покращує стабільність роботи сайтів чи застосунків? Було б цікаво почути думки тих, хто реально користується.

prematch1.com.ua

bolshechem_zhiznДата: Ср, 16.04.2025, 10.50 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 92
Я користувалась VDS, коли запускала власне портфоліо-сайт і кілька клієнтських проєктів. Дуже здивувалась, наскільки це зручно порівняно з класичним спільним хостингом. Найбільший плюс — повний контроль над середовищем, можна ставити будь-яке ПЗ, налаштовувати все під себе. Ще й ресурси виділені тільки мені, тому нічий інший сайт не впливає на мою роботу. Було трохи складно на старті розібратись з налаштуванням, але вже за пару днів усе працювало стабільно.

akhamsaДата: Ср, 16.04.2025, 10.50 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 122
У моєму випадку перехід на VDS став необхідністю — старий хостинг просто не витримував навантаження в періоди акцій. Зараз маю повністю стабільну роботу сайту, навіть коли на нього одночасно заходить багато людей. До того ж я сам вирішую, які процеси запускати, а які відключити. Важливим моментом було налаштування захисту та резервного копіювання — з VDS це зробити простіше, бо повний root-доступ відкриває більше можливостей.

cocacolaДата: Ср, 16.04.2025, 10.51 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 57
Також цікавить не знаю навіть що це таке.

Повідомлення відредагував cocacola - Ср, 16.04.2025, 10.51

wewilinДата: Ср, 16.04.2025, 10.52 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 9
Коли ми почали масштабувати наш онлайн-сервіс, стало зрозуміло, що звичайний хостинг більше не підходить — потрібна гнучкість, стабільність та більша продуктивність. Саме тоді я почав глибше вивчати, що таке VDS, і не пожалкував. Це віртуальний сервер, який функціонує як повноцінна фізична машина, але без зайвих витрат на обладнання. У нас тепер окреме середовище для кожного проєкту — це зручно і безпечно.
Особливо корисним став VDS для автоматизації внутрішніх процесів.

До речі, що таке vds читай на сайті хостинг-провайдера HostZealot — там усе доступно пояснено навіть новачкам.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007