|
Хочу купити вишите плаття для шкільного свята
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Вт, 23.09.2025, 10.51 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 104
Репутація: 0
Статус: Offline
| Доброго дня всім! Маю таке питання: хочу купити вишите плаття для шкільного свята, бо в дитини виступ, і хочеться також підтримати атмосферу. Не хочу брати щось надто дороге, але й аби виглядало гідно, не як сувенірний варіант. Важливо, щоб плаття було зручним, адже доведеться ходити цілий день. Також хотілося б, щоб воно підійшло і для інших заходів.
|
| |
| |
| a_sov | Дата: Вт, 23.09.2025, 10.51 | Повідомлення # 2 |
|
Повідомлення: 121
| Я купувала вишите плаття на ринку. Чесно кажучи, воно було симпатичне, але після двох прань почали з’являтись затяжки. З того часу зрозуміла, що краще брати щось перевірене, хоча ціна може бути вищою. Найгірше було те, що після кількох носінь колір трохи збляк. І тоді вже плаття втратило свою урочистість.
|
| |
| |
| HzBoy | Дата: Вт, 23.09.2025, 10.53 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 287
| Особисто я не купувала, але бачила багато відгуків в соцмережах. Люди часто пишуть, що у звичайних магазинах вибір обмежений, а онлайн є більше варіантів. Тільки потрібно добре читати опис і не соромитися уточнювати деталі. Часто додають реальні фото покупців, які допомагають зорієнтуватися. І це набагато надійніше, ніж просто довіряти картинкам з каталогу.
|
| |
| |
| menigorek | Дата: Вт, 23.09.2025, 10.54 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 92
| Цитата HzBoy (  ) Особисто я не купувала, але бачила багато відгуків в соцмережах. Люди часто пишуть, що у звичайних магазинах вибір обмежений, а онлайн є більше варіантів. Тільки потрібно добре читати опис і не соромитися уточнювати деталі. Часто додають реальні фото покупців, які допомагають зорієнтуватися. І це набагато надійніше, ніж просто довіряти картинкам з каталогу.
Я замовляла вишиті плаття https://etnoxata.com.ua/vyshyva....ukni-74 через сайт ЕТНОХАТА. Скажу відверто, залишилась у захваті. Вони надають можливість підібрати розмір під себе, навіть уточнити довжину рукавів чи сукні. Обслуговування на високому рівні: відповіли на всі мої запитання, допомогли порадою. Посилка приїхала швидко, і я отримала саме те, що хотіла. Плаття сидить чудово, тканина якісна, приємна до тіла, а вишивка виглядає дорого. Ще й упаковка була гарна, як подарункова. Це справило дуже приємне враження.
|
| |
| |