|
Як обрати ремінь, щоб служив роками?
|
|
| serhiikovalski | Дата: Сб, 15.11.2025, 12.42 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 18
Репутація: 0
Статус: Offline
| Слухайте, я вже вдруге влетів з ременем. Беру ніби нормальний, виглядає красиво, перші тижні все ок, а потім тріскає, як сухар. Вже починаю думати, що я просто «щасливчик» на невдалі покупки. Може, хтось підкаже, на що реально дивитись, щоб ремінь прожив довше, ніж сезон?
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Сб, 15.11.2025, 12.43 | Повідомлення # 2 |
|
Повідомлення: 12
| Було в мене таке саме, поки не збагнув, що половина ременів на ринку — то просто картон, обклеєний «шкірою». Якщо хочеш, щоб не розлазилось, дивись, щоб шкіра була цільна, без проклейки шарами. І пряжка теж важлива, бо дешеві можуть гнутись або фарба облазить. Я зараз стараюсь брати щось більш ручної роботи, бо воно хоча б чесно зроблене.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Сб, 15.11.2025, 12.45 | Повідомлення # 3 |
|
Повідомлення: 8
| Було в мене таке саме, поки не збагнув, що половина ременів на ринку — то просто картон, обклеєний «шкірою». Якщо хочеш, щоб не розлазилось, дивись, щоб шкіра була цільна, без проклейки шарами. І пряжка теж важлива, бо дешеві можуть гнутись або фарба облазить. Я зараз стараюсь брати щось більш ручної роботи, бо воно хоча б чесно зроблене. https://klamra.com.ua/ Пряжка важка, з латуні, шкіра товста, і ніякого склеєного «бутерброда». Ношу вже майже рік і навіть загин не полущився. Як мінімум можна погортати, щоб порівняти з тим, що продають у звичайних магазинах.
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Сб, 15.11.2025, 12.50 | Повідомлення # 4 |
|
Повідомлення: 18
| Глянув, до речі, і різниця по фото вже помітна. В мене минулі були тоненькі, ніби нормальні, а потім реально як папір кришились. Тут хоча б видно, що ремінь — ремінь, а не декоративна стрічка. Мабуть, таки доведеться спробувати щось із нормальних матеріалів
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Сб, 15.11.2025, 12.54 | Повідомлення # 5 |
|
Повідомлення: 12
| Та спробуй, гірше точно не стане. Я от після переходу на товсту шкіру вже навіть не можу повернутись до тих «легеньких». Вони ніби гарні, але живуть мало. А нормальний ремінь — то як хороший ніж: один раз взяв, і маєш спокій.
|
| |
| |