Главная страницаРегистрацияВход Чт
02.07.2026
08.29
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Чи довго чекати машину з Кореї зараз, хтось замовляв?
xtrance1991Дата: Ср, 25.03.2026, 18.58 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу зрозуміти, скільки реально доводиться чекати машину з Кореї зараз, якщо замовляти під ключ? Чув, що раніше це займало пару місяців, але не знаю, чи актуально зараз. Планую купити бу авто, ціни привабливі, але не хочу чекати півроку. Хтось недавно замовляв і може реально описати терміни від покупки до отримання авто в Україні? Буду вдячний за конкретику та нюанси, які варто врахувати.

vasya195Дата: Ср, 25.03.2026, 18.59 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 113
Я кілька разів замовляв авто з-за кордону. Зараз доставка займає від кількох тижнів до кількох місяців, залежно від того, як швидко знайдеш авто, забронюють місце на судні та пройдуть документи. В середньому це 1,5–3 місяці від моменту покупки до отримання, якщо без серйозних затримок. Плюс потрібно врахувати час на митне оформлення і сертифікацію після прибуття.

xtrance1991Дата: Ср, 25.03.2026, 18.59 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 40
Але цікаво, як довго у тебе займала підготовка авто до відправки і чи були затримки в порту або з документами? Я боюся, що після оплати авто може просто стояти місяцями, поки все оформлять. Чи варто очікувати додаткові два-три тижні на бюрократію в Кореї і потім ще місяці на дорогу до України?

vasya195Дата: Ср, 25.03.2026, 19.00 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 113
Так, все реально: підготовка експорту з Кореї займає кілька тижнів, включно з перевіркою авто та документів. Потім шлях судна триває близько 1,5–2 місяців, ще додатково потрібно час на митне оформлення і доставку по Україні. У підсумку весь процес зазвичай займає 2–3 місяці, іноді трохи більше, якщо є затримки.

Щоб уникнути зайвих проблем, краще працювати з компаніями, які беруть на себе весь процес — від підбору авто на аукціоні до доставки і оформлення. Наприклад, Bex Auto допомагає купити авто під ключ, організовує перевезення та супроводжує всі документи, що значно зменшує ризик затримок. Головне — мати чіткий план і тримати зв’язок на кожному етапі: тоді навіть міжнародна доставка не буде стресовою і ви отримаєте авто за оптимальним терміном без неприємних сюрпризів.

Повідомлення відредагував vasya195 - Ср, 25.03.2026, 19.00

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007